Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (156/192) > >>

[VIDE] Herezja:
Czas pokaże. Ciekawe na jakim najmniejszym ekranie będzie można spokojnie pograć? Bo mam komórkę na androidzie z 5 calami.

Zgudi:
Co mi tu oftopujecie! Naprawdę nikt już nie chce się pławić w uwielbieniu dla produktu CiG i rozwodzić nad tym jak to Star Citizen doprowadza EVE do upadku? Zostałem sam? Gdzie jest Mona?

Filip Bonn:
Obraził się

Pynio:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Grudzień 14, 2015, 07:09:57 ---powaznie, bedzie mozna ladowac na planetach i w dodatku ODWIEDZAC STACJE... no no no... a moglbys jeszcze zdradzic, po ch** to komu? jaki content to dostacza?

--- Koniec cytatu ---

Odpowiem znanym przysłowiem: Po ch** to ma krasnal brodę.

A teraz bardziej merytorecznie niż cytowany: Chodzi o treść, rozwój i możliwości zrobienia czegoś w Elite. Jak wiadomo przestrzeni tam jest masa i trudno ją zapełnić, jednak jak widać starają się chłopaki i chwała im za to. Wiadomo przecież, że Elite trzeba lubić, ponieważ nie jest to tytuł dla wszystkich i przy takim Eve treściowo jak narazie wysiada.

Podobne pytanie można zadać przy każdym dodatku do każdego tytułu... ale... po ch**?

ryrzu:

--- Cytat: qlko1 w Grudzień 15, 2015, 10:29:34 ---Ja się zagrywam w Albiona razem z zabijakami. Jak w końcu zrobią porządne narzędzie do marketu i dopracują liczby, to może z tego tytułu wyjść naprawdę poważne zagrożenie dla EvE. Gra jest wieloplatformowa, lekka, logiczna w zasadach i cholernie grywalna.

--- Koniec cytatu ---

A co myślisz o PvP?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej