Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (155/192) > >>

Qlko1:

--- Cytat: [VIDE] Herezja w Grudzień 15, 2015, 11:54:54 ---Czyli kolejna gra dla troskliwych misiów nam tu wyrasta?

--- Koniec cytatu ---
Jeśli można się sugerować obecną konstrukcją systemu ekonomicznego gry, to nie bardziej niż EVE.

GlassCutter:

--- Cytat: qlko1 w Grudzień 15, 2015, 10:29:34 ---Ja się zagrywam w Albiona razem z zabijakami. Jak w końcu zrobią porządne narzędzie do marketu i dopracują liczby, to może z tego tytułu wyjść naprawdę poważne zagrożenie dla EvE. Gra jest wieloplatformowa, lekka, logiczna w zasadach i cholernie grywalna.

--- Koniec cytatu ---

Posiedziałem z 2 godziny na ts'ie i wszyscy gadali o farmieniu fejma z mobów. Z rozmów zrozumiałem że XP jest z npc'ów + coś tam się generuje samo jak w EvE. Póki co ten model mnie skutecznie odpycha.

Qlko1:

--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 15, 2015, 12:05:18 ---Posiedziałem z 2 godziny na ts'ie i wszyscy gadali o farmieniu fejma z mobów. Z rozmów zrozumiałem że XP jest z npc'ów + coś tam się generuje samo jak w EvE. Póki co ten model mnie skutecznie odpycha.

--- Koniec cytatu ---
XP jest ze wszystkiego. Ze zbierania, produkowania, zabijania NPC, chyba nawet z handlowania i największy (w przeliczeniu na członka gangu) za zabijanie innych graczy. Farmienie na sensowną broń do PVP to 2-4 dni solidnego klepania NPC. Potem już farmisz tylko forsę na EQ do walki (w sumie tak jak w EvE).

[VIDE] Herezja:
W Albion-ie przeraża mnie w tym momencie tylko opłata. Gdy o tej grze pierwszy raz się dowiedziałem (chyba tu na centrali) to myślałem o zakupie i cena była w miarę optymalna ale obecna (dobrze ponad 100 zł) za nieznany produkt (bo nadal trial-a do mniej nie ma) to jednak dla mnie za drogo.

Qlko1:

--- Cytat: [VIDE] Herezja w Grudzień 15, 2015, 12:28:50 ---W Albion-ie przeraża mnie w tym momencie tylko opłata. Gdy o tej grze pierwszy raz się dowiedziałem (chyba tu na centrali) to myślałem o zakupie i cena była w miarę optymalna ale obecna (dobrze ponad 100 zł) za nieznany produkt (bo nadal trial-a do mniej nie ma) to jednak dla mnie za drogo.

--- Koniec cytatu ---
Wtedy była cena za kickstarter (zawsze jest niższa bo kupujesz niedorobionego kota w worku). Obecna opłata jest za dostęp do zamkniętej bety (kupowałem w 4 czy 5 dniu closed bety za 120 PLN?). Chciałem poznać mechanikę i mieć coś do powiedzenia w temacie rozwoju, więc kupiłem. Nie chcesz kupić, to czekasz aż wyjdzie finalny produkt.
Ma być model Free 2 Play z możliwością kupowania premium za kasę z gry, dołączysz od open bety (pewnie gdzieś za 2 miesiące) i żadnego triala nie będzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej