Forum Gry > Inne gry
Scam Citizen
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Grudzień 15, 2015, 09:51:38 ---Zaraz dojdzie No man's sky to w ogóle będzie tragedia.
--- Koniec cytatu ---
Ja się zagrywam w Albiona razem z zabijakami. Jak w końcu zrobią porządne narzędzie do marketu i dopracują liczby, to może z tego tytułu wyjść naprawdę poważne zagrożenie dla EvE. Gra jest wieloplatformowa, lekka, logiczna w zasadach i cholernie grywalna.
Filip Bonn:
I podobno już buffuja green zony bo kerbiry płaczą, jest pomysł stealth gathering dla zbieraczy bo kerbiry płaczą, odchodzą od pomysłu najlepsze resorce dla red zones bo kerbiry płaczą itd itp.
Gra ma szansę zaliczyć poważny fail zanim wejdzie w open bete.
Soulscream:
Ja kupiłem ps4 w niedziele i zagrywam się Destiny. Jednak kanapa + pad = zajebistość. No mans sky pewno też kupie na ps4.
Qlko1:
--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Grudzień 15, 2015, 11:19:23 ---I podobno już buffuja green zony bo kerbiry płaczą, jest pomysł stealth gathering dla zbieraczy bo kerbiry płaczą, odchodzą od pomysłu najlepsze resorce dla red zones bo kerbiry płaczą itd itp.
--- Koniec cytatu ---
Buff green zonu będzie (ilościowy), bo siadasz wieczorem do grania i nie możesz się dopchać do niczego bo jest wszędzie pełno ludzi. Wiesz, zapłaciłem za grę gdzie nie mogę komfortowo grać, bo wszystko wszędzie zajęte. Twórcy nie dopracowali jeszcze liczb jeśli chodzi o gain expa i respawn mobów (na niedopracowanie liczb cierpi chyba każda produkcja mmo w tej fazie budowy).
Nie sądzę, żeby mieli odejść od najlepszych surowców w red i black. Czerpią pełnymi garściami z rozwiązań przyjętych w EvE. I to z dobrym skutkiem.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Grudzień 15, 2015, 11:19:23 ---I podobno już buffuja green zony bo kerbiry płaczą, jest pomysł stealth gathering dla zbieraczy bo kerbiry płaczą, odchodzą od pomysłu najlepsze resorce dla red zones bo kerbiry płaczą itd itp.
--- Koniec cytatu ---
Czyli kolejna gra dla troskliwych misiów nam tu wyrasta?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej