Śmietnisko > Flamewar
Flame Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Soulscream w Październik 01, 2012, 19:25:44 ---Moj wysoko postawiony kolega z Goonswarmu zginal w Benghazi i byl naprawde dobrym zrodlem wiedzy. Wiem, ze Ty jestes uposledzony socjalnie by zrozumiec pewne elementarne prawa zycia socjalnego i pielegnowania zawartych znajomosci. Dalej nie chce mi sie komentowac, bo znow rzucasz ta sama mantre :).
--- Koniec cytatu ---
lol, ale co mnie to obchodzi. Akurat siedzialem z nim na Jabberlonie5, wiec byc moze gadalem z nim czesciej od Ciebie, ale jakos nie uwazam go za swojego "kolege", zreszta co to w ogole ma do tematu? W co drugim poscie piszesz, ze nie bedziesz komentowal, ze nawet juz nie skomentujesz, po czym przytaczasz zdanie kogos kto cos napisal na Something Awful albo na Reddicie jako jakas prawde absolutna i objawiona centralowiczom. Wyzywasz ludzi od uposledzonych w temacie o statkach kosmicznych. Twoj "kolega" nigdy sie wten sposob nie zachowywal, napewno nie bylby z Ciebie dumny, zastanow sie nad soba.
SokoleOko:
--- Cytat: Soulscream w Październik 01, 2012, 19:25:44 ---Moj wysoko postawiony kolega z Goonswarmu zginal w Benghazi i byl naprawde dobrym zrodlem wiedzy.
--- Koniec cytatu ---
Żałosny tekst, milordzie. Rozumiem, że w takim razie nie masz już dostępu do insajderskich informacji i w związku z tym Twoja obecność w tym wątku niczego nie wnosi. KKTHXBYE!
Soulscream:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Październik 01, 2012, 19:39:38 ---lol, ale co mnie to obchodzi. Akurat siedzialem z nim na Jabberlonie5, wiec byc moze gadalem z nim czesciej od Ciebie
--- Koniec cytatu ---
Watpie gralismy w rozne gry razem od 2007 roku, plus dyskutowalismy w D&D na SA. Do tego kontakt na steam, a Ty mi rzucasz jaberleonem lol.
--- Cytuj ---W co drugim poscie piszesz, ze nie bedziesz komentowal, ze nawet juz nie skomentujesz, po czym przytaczasz zdanie kogos kto cos napisal na Something Awful albo na Reddicie jako jakas prawde absolutna i objawiona centralowiczom.
--- Koniec cytatu ---
Bo Twoja wizja jest jedyna sluszna przedstawiana centralowiczom, po co ma ktos pisac jezeli spinasz sie jak ktos napisze, ze mieli z Was beke na ircu. Spinasz sie jak ktos powie, ze kazdy medal ma dwie strony i nie zawsze jest tak jak mowisz. Jak, ktos probuje Cie sprostowac to piszesz powtarzajaca sie mantre o konczeniu sie iskow (protip, w przeciagu ostatnich lat to slyszalem juz kilkanascie razy, nawet slynne IT to mowilo).
http://themittani.com/media/hbc-state-alliance-speech
Z 22 wrzesnia, mysle w ciagu ok 9 dni nie stracili 99% swoich assetow, a na poziomie ekonomicznym sie rozwineli. Zaden z nas nie pozna detali ekonomicznych w 100% (Swoja droga wedlug obecnych przeciwnikow HBC, a wczesniej RSF to my zawsze bylismy bankrutami i zawsze nas ktos ratowal z opresji)
--- Cytuj --- Wyzywasz ludzi od uposledzonych w temacie o statkach kosmicznych. Twoj "kolega" nigdy sie wten sposob nie zachowywal, napewno nie bylby z Ciebie dumny, zastanow sie nad soba.
--- Koniec cytatu ---
Vile Rat to nie ja, a dopoki nie przestaniesz sie spinac o to, ze ktos powie co nie zgadza sie z Twoja wizja to bede taki jaki bede.
--- Cytat: SokoleOko w Październik 01, 2012, 19:44:25 ---Żałosny tekst, milordzie. Rozumiem, że w takim razie nie masz już dostępu do insajderskich informacji i w związku z tym Twoja obecność w tym wątku niczego nie wnosi. KKTHXBYE!
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam, a co w tym zalosnego? Jest duzo trudniej, ale wciaz jest duzo zrodel wieszy.
A ja mam swoja wizje na temat paragon soul, esoterie. Watpie by mieli kogo osadzic na tych dwoch regionach wiec bardziej chodzi o good fightsy.
CATfrcomCheshire:
ale ja sie nie spinam, jezeli masz inne zdanie na temat sytuacji finansowej HBC, to chetnie na ten temat podsykutuje, bo byc moze sie myle. W sumie faktycznie na wiekszych flotach maja refundy, a sytuacja Tribali nie koniecznie musi odzwierciedlac sytuacje w TEST - nie mam dostepu do ich walleta, wiec nic pewnego nie wiem :D.
Problem w tym, ze ty nie dyskutujesz, tylko zachowujesz sie jak rozwydrzony dzieciak z przerostem internetowego ego chwalacy sie "wysoko postawionymi kolegami w grze o statkach kosmicznych", wiec jak jeszcze zaczynasz uzywac w rozmowie slow takich jak "ograniczony" czy "duren" w stosunku do rozmowcy ktory ma inne zdanie - to wybacz, ale dyskusja z Toba staje sie niemozliwa, i pozostaje tylko robic sobie z Ciebie jaja (co jak widac traktujesz bardzo powaznie :P
Soulscream:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Październik 01, 2012, 20:23:06 ---ale ja sie nie spinam, jezeli masz inne zdanie na temat sytuacji finansowej HBC, to chetnie na ten temat podsykutuje, bo byc moze sie myle. W sumie faktycznie na wiekszych flotach maja refundy, a sytuacja Tribali nie koniecznie musi odzwierciedlac sytuacje w TEST - nie mam dostepu do ich walleta, wiec nic pewnego nie wiem :D.
Problem w tym, ze ty nie dyskutujesz, tylko zachowujesz sie jak rozwydrzony dzieciak z przerostem internetowego ego chwalacy sie "wysoko postawionymi kolegami w grze o statkach kosmicznych", wiec jak jeszcze zaczynasz uzywac w rozmowie slow takich jak "ograniczony" czy "duren" w stosunku do rozmowcy ktory ma inne zdanie - to wybacz, ale dyskusja z Toba staje sie niemozliwa, i pozostaje tylko robic sobie z Ciebie jaja (co jak widac traktujesz bardzo powaznie :P
--- Koniec cytatu ---
Ile razy mam mowic, ze sie nie chwale. Nie ma czym sie chwalic to bo bez sensu. To ze znam ludzi i utrzymuje z nimi kontakt nie znaczy ze sie nimi chwale. Moge jedynie powiedziec i caly czas powtarzam, ze mam de facto pojecie jakies tam o danej sytuacji w dyskusji. Nie uwazam sie za wyrocznie i moge byc w bledzie, ale naprawde jest ciezko przejsc obok tych samych argumentow uzywanych od lat w stosunku do kolejnych sojuszow (Tak jak, ze Goonswarm wciaz lata rifterami i w ogole, ze w 0.0 da sie zyc tylko jak masz 15 mln sp minimum). Taka tania propaganda, ze juz tylko zostaje :rolleyes: bo nawet nie ma o co sie wkurwiac :).
Co do mojego rozwydrzenia, moja znajoma okreslila ze mam agrewsywne poczucie humoru wiec moze to to.
p.s Nie traktuje tego powaznie generalnie, bo to tylko gra.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej