Śmietnisko > Flamewar

Flame Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (3/4) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Październik 01, 2012, 20:31:44 ---naprawde jest ciezko przejsc obok tych samych argumentow uzywanych od lat w stosunku do kolejnych sojuszow (Tak jak, ze Goonswarm wciaz lata rifterami i w ogole, ze w 0.0 da sie zyc tylko jak masz 15 mln sp minimum). Taka tania propaganda, ze juz tylko zostaje :rolleyes: bo nawet nie ma o co sie wkurwiac :).

--- Koniec cytatu ---

Nigdzie nie napisalem, ze w null sie da zyc od 15mln sp, musiales mnie z kims pomylic bo my mamy nawet riftery pofitowane dla nubow i aliansowe fity na riftera, i zawsze wszystkich zachecamy do latania rifterem, czy to z Unseen na roamach czy wlasnych poczatkujacych - skautowanie i taklowanie to dla takiego fajna zabawa, i mozna byc pozytecznym we flocie juz po 3 dniach skillowania. Tego ze goonswarm lata w rifterach tez nie napisalem, wiec prosze o jakies inne przyklady "argumentow ktore slyszysz od lat i nie mozesz sluchac obojetnie" - tylko zeby sie to nie skonczylo cytowaniem placzu jakiegos AAA z kugu

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Październik 02, 2012, 01:24:54 ---Nigdzie nie napisalem, ze w null sie da zyc od 15mln sp, musiales mnie z kims pomylic bo my mamy nawet riftery pofitowane dla nubow i aliansowe fity na riftera, i zawsze wszystkich zachecamy do latania rifterem, czy to z Unseen na roamach czy wlasnych poczatkujacych - skautowanie i taklowanie to dla takiego fajna zabawa, i mozna byc pozytecznym we flocie juz po 3 dniach skillowania. Tego ze goonswarm lata w rifterach tez nie napisalem, wiec prosze o jakies inne przyklady "argumentow ktore slyszysz od lat i nie mozesz sluchac obojetnie" - tylko zeby sie to nie skonczylo cytowaniem placzu jakiegos AAA z kugu

--- Koniec cytatu ---

To byly stereotypowe przyklady tak jak przyklad, ze juz nie maja isk i w ogole pakuja sie by wrocic do Deklein do cieplego kurwidolka mittaniego.

--- Cytuj ---Da rade. TEST jest rozsmarowane na tylu regionach, ze jak polkna jeszcze jeden to beda musieli znowu szukac kogos, kto go zajmie utrzyma i oplaci - juz szukaja na forach i w grze jakichs naiwnych. W dodatku konczy im sie kasa, ostatnio musieli pozyczac od PL na oplacenie sova. Tribal Band ma dokladnie ta sama sytuacje, z tym ze oni zarabiaja glownie w highsecu, wiec byle wardec zapedza do stacji mission runnerow i zaczyna sie placz. Dlatego kazdy afk bomber w ich raciarni, kazda odcieta nitka do empire, skampiony staging point czy wydok w Jita to powazny cios w ich integralnosc, slabsi po prostu odchodza, morale spada, zaczynaja sie klotnie i spada partycypacja we flotach. Wiec nam, jako slabszym, pozostaja takie nowoczesne srodki pola walki, jak terroryzm, gankowanie, wynajmowanie grieferow, reselling, szpiegostwo i kradzieze, propaganda, prowokacje i dezinformacja. Jezeli do tego raz na jakis czas uda nam sie wygrac jakis timer, tak jak np dzisiaj, to mamy szanse dac im sie we znaki.
--- Koniec cytatu ---

Wypisz wymaluj Straszny z 2008/2009, a wszycy wiemy jak sie skonczylo.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Październik 02, 2012, 07:00:44 ---To byly stereotypowe przyklady tak jak przyklad, ze juz nie maja isk i w ogole pakuja sie by wrocic do Deklein do cieplego kurwidolka mittaniego.

--- Koniec cytatu ---

To ja poprosze jakis normalny przyklad, a nie "stereotypowy" wymyslony przez Ciebie. No chyba ze po prostu dupisz sobie na centrali, jak zwykle  ;)

--- Cytat: Soulscream w Październik 02, 2012, 07:00:44 ---Wypisz wymaluj Straszny z 2008/2009, a wszycy wiemy jak sie skonczylo.

--- Koniec cytatu ---

Lol ale ja nie wiem o czym mowisz, to jakas prehistoria taka sama jak ta ze byles w 2008 Dyrektorem Do Spraw Tankowania Posow Goonswarmu, nikogo to nie obchodzi i nikt tego nie pamieta. Zyjesz wspomnieniami o Strasznym ktory juz nie gra ze dwa lata, gdybys czasem logowal sie do gry to wiedzialbys, ze od tamtego czasu sporo ruszylo do przodu i sie pozmienialo, ludzie juz nie pamietaja Twoich z nim klotni, nikogo to nie interesuje. Mowimy o tym, co sie dzieje tu i teraz, a ty wyskakujesz z jakimis odniesieniami do 39' roku w temacie, ktory zakladalem z mysla o tym, zeby byl informacyjny, i zeby ludzie ktorzy graja w ta gre i orientuja sie mniej wiecej o co chodzi, mogli powymierniac sie wrazeniami. Dlaczego po prostu nie pojdziesz sobie na forum WoW?

Conanus:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Październik 02, 2012, 15:57:34 ---w temacie, ktory zakladalem z mysla o tym, zeby byl informacyjny, i zeby ludzie ktorzy graja w ta gre i orientuja sie mniej wiecej o co chodzi, mogli powymierniac sie wrazeniami.
--- Koniec cytatu ---
Ja dopiero zaczynam grać, nie orientuję się za bardzo w polityce a 0.0 widziałem na razie tylko na filmach. ;)
Ale i tak fajnie poczytać jak się coś dużego dzieje w polskich korporacjach/alliansach. Tak więc thx za relację i keep up the good work.

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Październik 02, 2012, 15:57:34 ---To ja poprosze jakis normalny przyklad, a nie "stereotypowy" wymyslony przez Ciebie. No chyba ze po prostu dupisz sobie na centrali, jak zwykle  ;)

Lol ale ja nie wiem o czym mowisz, to jakas prehistoria taka sama jak ta ze byles w 2008 Dyrektorem Do Spraw Tankowania Posow Goonswarmu, nikogo to nie obchodzi i nikt tego nie pamieta. Zyjesz wspomnieniami o Strasznym ktory juz nie gra ze dwa lata, gdybys czasem logowal sie do gry to wiedzialbys, ze od tamtego czasu sporo ruszylo do przodu i sie pozmienialo, ludzie juz nie pamietaja Twoich z nim klotni, nikogo to nie interesuje. Mowimy o tym, co sie dzieje tu i teraz, a ty wyskakujesz z jakimis odniesieniami do 39' roku w temacie, ktory zakladalem z mysla o tym, zeby byl informacyjny, i zeby ludzie ktorzy graja w ta gre i orientuja sie mniej wiecej o co chodzi, mogli powymierniac sie wrazeniami. Dlaczego po prostu nie pojdziesz sobie na forum WoW?

--- Koniec cytatu ---

No to jest to o czym dokladnie mowie Ty naprawde nie rozumiesz, ze nie chodzi o to co piszesz tylko jak piszesz. Powtarzasz te same pierdoly co inni powtarzali w 2008 roku, ktore oprocz wartosci kiepskiej propagandy nie wnosza nic naprawde do samego watku. Osoby, ktore maja jakas wiedze z przeciwnego obozu nie chca sie z nia dzielic bo nie widza kompletnie sensu. Wysil sie i oprocz standardowego bla bla bla bla nie maja iskow bla bla bla bla bla blob bla bla bla bla bla bedziemy sie bronic do ostatniego statku bla bla bla.

Moje granie czy tudziez nie granie nie ma kompletnie znaczenia do jakosci napisanych informacji przez Ciebie. Nie musze sie logowac by zobaczyc, ze wiekszosc sojuszy i ludzi ruszyla do przodu. Chociazby to jak zmieniaja sie sojusze i koalicje w ostatnich kilkulatach, jest wystarczajaco duzo blogow opisujacych to co sie stalo i dlaczego sie stalo. Jednak wedlug Ciebie trzeba placic 15 dolcow co miesiac by sledzic ruchy na mapie w eve i logowac sie na rozne strony zwiazane z eve (nie, nie trzeba).

Zreszta nie mam ochoty juz dalej o tym dyskutowac bo to jest jak grochem o sciane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej