Śmietnisko > Flamewar
Flame Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Soulscream w Październik 02, 2012, 16:39:27 ---No to jest to o czym dokladnie mowie Ty naprawde nie rozumiesz, ze nie chodzi o to co piszesz tylko jak piszesz. Powtarzasz te same pierdoly co inni powtarzali w 2008 roku, ktore oprocz wartosci kiepskiej propagandy nie wnosza nic naprawde do samego watku.
--- Koniec cytatu ---
Twoim zdaniem nie wnosza, moim wnosza. Pozwol, ze pozostane przy swoim zdaniu :)
--- Cytat: Soulscream w Październik 02, 2012, 16:39:27 ---Osoby, ktore maja jakas wiedze z przeciwnego obozu nie chca sie z nia dzielic bo nie widza kompletnie sensu. Wysil sie
--- Koniec cytatu ---
Niestety nie widze tutaj zadnych osob z wrogiego obozu, widze MPP ktorego nie zapraszaja niestety do flot, i Ciebie czyli oboz WoW/Diablo 3, nikt inny sie tu nie wypowiada (moze przez to ze za duzo spamu ;)
--- Cytat: Soulscream w Październik 02, 2012, 16:39:27 ---Moje granie czy tudziez nie granie nie ma kompletnie znaczenia
--- Koniec cytatu ---
To dlaczego gadasz takie bzdury :D
--- Cytat: Soulscream w Październik 02, 2012, 16:39:27 ---Zreszta nie mam ochoty juz dalej o tym dyskutowac bo to jest jak grochem o sciane.
--- Koniec cytatu ---
Mysle ze trafiles w sedno
-------------------------------------------------------------------------------------------
Dzisiaj w poludnie byl drugi timer naszego i-Huba w 0suf, mielismy 97 osob na JB, przeciwnik mial 150 i baicil nas strzelajac w strukturki. Nie zdecydowalismy sie wskoczyc, bo mieli wylogowane w systemie supery i tylko na nas czekali. Jak tylko zaorali to wszystko naprawilismy - JB znowu sprawny. Za 2 dni ostatni, decydujacy timer i-huba - jak to przegramy to stracimy pierwszy system.
Stay tuned.
Doom:
Kocie jak nie zauważyłeś to Twoją powiedzmy wymianę opini wywaliłem do flame. Ta ostatnia część tego posta to chyba do rdzennego tematu :P
Khurghan:
I tak więcej osób czyta flejm ;p
Colonel:
--- Cytat: Khurghan w Październik 02, 2012, 18:53:19 ---I tak więcej osób czyta flejm ;p
--- Koniec cytatu ---
ja nie czytam...zajrzalem bo widzialem ze Ty cos napisales :D
Teretalu:
Flame jest fajny :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej