Śmietnisko > Flamewar
Czy Was już do końca pomiziało?
Dux:
--- Cytat: Lt Rook w Sierpień 09, 2012, 10:55:29 ---Posting bo nie pamiętam czy już to robiłem w tym zajebistym wątku.
--- Koniec cytatu ---
Nie pisałeś. Pisał tylko Teretalu, ale jego paczka z popcornem była mniejsza:
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=10608.msg182417#msg182417
:P
Nitefish:
--- Cytat: Rataxas w Sierpień 09, 2012, 10:37:33 --- Haha ... szukaj w moich logach z przed roku. Fiszer , myślisz że ja naprawdę nie mam co robić tylko zapisuje ile razy ktoś Nas obrazil ? Prosze Cie , jak tutaj Admin nawet nie wie kogo obraża " ... buraki ... a to nie Wy ? aj to sorry kojarzycie mi się ... " i tak burak to jest obraza , w niskim stopniu ale jest. Jeśli ktoś nie wierzy niech powie swojemu szefu " Szef żeś burak " a później liczy na premie :D
--- Koniec cytatu ---
Logach z przed roku? Rok temu nie było Cię jeszcze w Eve....
Słuchaj, ta gra jest rozbudowana. U niektórych skutkuje to różnego rodzaju paranojami np. manią prześladowczą, wrażeniem że wszyscy Cię nienawidzą, knują przeciwko Tobie, ... etc.
Uspokój się po prostu bo spinasz się o jakieś wyimaginowane rzeczy, a to dobrze nie wróży.
SokoleOko:
--- Cytat: Rataxas w Sierpień 09, 2012, 10:37:33 ---PS . Sokole ja przynajmniej ludzi z korpa nie wyrzucam ze zapaskudzenia KB.
--- Koniec cytatu ---
Pfff... gdybyś to robił, to by Ci nikt w korpie nie został.
Zadzwoń jak dorośniesz.
akira akawa:
--- Cytat: Striker w Sierpień 09, 2012, 10:21:18 ---Rataxas, w Eve szacunek zyskuje się efektami w grze a nie kłapaniem dziobem na forach. Póki co, swoimi napastliwymi postami jedynie nakręcasz innych na siebie i swój korp.
Natomiast faktem jest, że poziom postowania na Centrali od lat jest coraz niższy. Brakuje konstruktywnych postów np. Yogosa czy wujka Lazara.
--- Koniec cytatu ---
Ja pierdziele Chrystus Eve żyje!
Garon come to papa:)
SokoleOko:
Heh, miałem nie kopać leżącego, ale rzuciłem okiem na killboard Rataxasa, potem na killboard jego corpa (lol), a potem wszedłem na ich stronkę www i znalazłem takie kwiatki:
Recrutation? Diplomation? L2English, FFS!
"Rejstracja" pojawia się dwa razy co sugeruje nie literówkę, ale brak umiejętności pisania nawet po polsku.
INB4 Rataxas wyleci nam tu z zaświadczeniem o dysleksji bądź całym portfolio upośledzeń i okaże się, że za jego grę płaci PFRON, lol.
EDIT - uwaga, jest tego więcej, zaraz będę wklejał!
Z ich "codex'u" (lol, co za słowo) -> http://rohikans.s66.vdl.pl/index.php?topic=147.0
"RoH bazuje na typowej hierarchii w zależności od zaistniałych sytuacji i zaangażowania poszczególnych graczy w gre." -> konia z rzędem temu, kto to wytłumaczy
"Bezprecedensowo wymagamy od Ciebie abyś zainwestował w komunikacje głosową ( nie widzimy sensu gry z kimś kto się wstydzi własnego głosu )." -> Zaiste, pionierzy VoIP. Nikt nigdy wcześniej nie używał komunikatorów głosowych. Słownik wyrazów obcych się kłania!
" Nie pyskuj , nie podskakuj do ludzi wyższych rangą, jeżeli będziesz przysłowiową zadrą w dupie - zbanują Cie" - > podskakujemy komuś, a nie do kogoś.
"Graczom bez inicjatywy czyli tak zwanym dojnym krowom również dziękujemy" - lol, dojna krowa to ktoś kto się daje doić, a nie ktoś kto doi!
Po prostu epickie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej