Śmietnisko > Flamewar

Czy Was już do końca pomiziało?

<< < (17/29) > >>

Doom:
O czyżbyś sokole znalazł coś przy czym Pax Amaria jest składna logiczna i cacy?

SokoleOko:
Tu się nie ma z czego śmiać. Pomyśl, że ktoś taki w realu może głosować w wyborach, prowadzić samochód i - o zgrozo - pracować na bardziej odpowiedzialnym stanowisku niż machanie łopatą.

BTW, przypomniał mi tu jednego studenta stażystę, którego osobiście wywaliłem z redakcji po 2 godzinach. Student dziennikarstwa, II rok. Dostał ode mnie bojowe zadanie znalezienia komórki do posła. Ponieważ nie bardzo wiedział jak się za to zabrać, poradziłem mu żeby zadzwonił do biura prasowego klubu parlamentarnego ugrupowania tegoż posła i tam mu podadzą. No, ale nie wiedział jak znaleźć telefon do tego biura. Mówię mu, że jest na stronie Sejmu. Nie umie znaleźć strony, więc podpowiadam, że "sejm.gov.pl" Mija 10 minut i nic. Gostek siedzi tak, że widzę co ma na ekranie komputera i cały czas widzę "blank page". Wstaję, podchodzę i na pasku adresu przeglądarki widzę "sejm.goff.pl".

Noga, dupa, brama!

Lt Rook:
Ale buraki jesteście  >:D
Przecież na pierwszy rzut oka widać że gość ma między 7-13 lat, stąd te błędy.

Rataxas, PRO tip: http://translate.google.pl/

Nitefish:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 09, 2012, 12:15:53 ---...Wstaję, podchodzę i na pasku adresu przeglądarki widzę "sejm.goff.pl".

Noga, dupa, brama!

--- Koniec cytatu ---

Epic!

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 09, 2012, 12:15:53 ---... "sejm.goff.pl"...

--- Koniec cytatu ---

A co tam podają przepis na GoFry? ]:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej