Śmietnisko > Flamewar
Czy Was już do końca pomiziało?
Nitefish:
--- Cytat: Rataxas w Sierpień 09, 2012, 10:07:22 --- Dziękuje Sokole że mnie uświadomiłeś bo do tej pory nie wiedziałem że EVE nie jest FPS / RTS. Nie wiedziałem też że zasada jestem z bufu , cbc , coven czy rave ( lub po prostu jestem starym zamordą ) to moge bluzgać cały polski świadek. Stary tak sie przejmuje tymi wojnami że po nocach spać nie będę mógł no naprawdę doceniam taką troskę ale nie potrzebnie.
PS . nie pisze tego w uczepliwy sposób nie znam Cie nic do Ciebie nie mam - wyjąsniam żebyś mi zaraz tekstami typu epenem nie lecial.
--- Koniec cytatu ---
Słuchaj, bo to juz mnie zaczyna ciekawic - pokaz mi te bluzgi w Twoim kierunku bo ciągle piszesz że Cię nimi obrzucamy a jakos sobie nie przypominam.
Doom:
--- Cytuj ---EDIT :
Z resztą nie wiem czy Ty tam przesiadujesz na TSie u POME albo TSNK , ale jakoś nikt z Alternativ 4 się nie przypierdalał do mnie o nic. Ciebie też sobie zbytnio nie przypominam byś coś powiedział że zachowuje się niby " jak burak " lub abym " przystopował " . Skoro ADMIN tak nie reaguje to "wiedzmy że coś się dzieje "
--- Koniec cytatu ---
W przeciwieństwie do niektórych ja nie mogę sobie pozwolić na nierozgraniczanie spraw in game od spraw tego forum.
Odnośnie buraków być może sie pomyliłem, z tego co pamietam chodziło o usles idea czy jakoś tak, tyle że nie wiem czemu Twoja osoba jakoś mi się z nimi kojarzy...
A co do polityki in game, to puki SHCK jest w jakimś ally to w pierwszej kolejności respektuje stand listę tegoż ally (jest kilka wyjątków, gdzie ally plusik nie uchroni delikwenta przed naszym gniewem, ale to sprawy z czasów jeszcze Ion Core albo i wcześniejsze) niezależnie od tego jak bardzo... powiedzmy wyglądałaby na robioną po ciężkim chlaniu w niektórych miejscach.
Rataxas:
--- Cytat: Nitefish w Sierpień 09, 2012, 10:26:34 ---Słuchaj, bo to juz mnie zaczyna ciekawic - pokaz mi te bluzgi w Twoim kierunku bo ciągle piszesz że Cię nimi obrzucamy a jakos sobie nie przypominam.
--- Koniec cytatu ---
Haha ... szukaj w moich logach z przed roku. Fiszer , myślisz że ja naprawdę nie mam co robić tylko zapisuje ile razy ktoś Nas obrazil ? Prosze Cie , jak tutaj Admin nawet nie wie kogo obraża " ... buraki ... a to nie Wy ? aj to sorry kojarzycie mi się ... " i tak burak to jest obraza , w niskim stopniu ale jest. Jeśli ktoś nie wierzy niech powie swojemu szefu " Szef żeś burak " a później liczy na premie :D
PS . Sokole ja przynajmniej ludzi z korpa nie wyrzucam ze zapaskudzenia KB.
Goomich:
--- Cytat: Rataxas w Sierpień 09, 2012, 10:37:33 --- Haha ... szukaj w moich logach z przed roku.
--- Koniec cytatu ---
Uuuuuu, sprzed roku, to rzeczywiscie swierze rany.
--- Cytat: Rataxas w Sierpień 09, 2012, 10:37:33 ---Fiszer, myślisz że ja naprawdę nie mam co robić tylko zapisuje ile razy ktoś Nas obrazil ?
--- Koniec cytatu ---
No, ja bym sie tego spodziewal, w koncu jak zapamietasz za 5 lat, komu co wypomniec z tego watka?
Lt Rook:
Posting bo nie pamiętam czy już to robiłem w tym zajebistym wątku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej