Śmietnisko > Flamewar
Czy Was już do końca pomiziało?
Rataxas:
--- Cytat: Doom w Sierpień 09, 2012, 09:42:30 ---Czekaj czekaj, czy ty mówisz o tej bandzie gówniarzy i buraków która wyłapała ode mnie serię banów za robienie chlewu w porównaniu z którym "chamy i prostaki" z bufu tudzież innych korpów tylko się grzecznie i kulturalnie przywitali?
--- Koniec cytatu ---
ja nigdy bana nie dostałem, więc chyba coś Ci sie pokierało , a nawet jeśli bym dostał to bym zbytnio nie płakał.
Skoro bufu dla Ciebie jest pełne kultury to każda postronna osoba będąca nieco w temacie " polisz cojmunity " już rozumie co z kim jak i za ile.
EDIT :
Z resztą nie wiem czy Ty tam przesiadujesz na TSie u POME albo TSNK , ale jakoś nikt z Alternativ 4 się nie przypierdalał do mnie o nic. Ciebie też sobie zbytnio nie przypominam byś coś powiedział że zachowuje się niby " jak burak " lub abym " przystopował " . Skoro ADMIN tak nie reaguje to "wiedzmy że coś się dzieje " :D
SokoleOko:
--- Cytat: Rataxas w Sierpień 09, 2012, 09:33:12 ---Co Ty kurwa pierdolisz chłopie ? Aż specjalnie dla Ciebie z rana bez kawy chciało mi się zalogować na forum i zapytać ... W sumie nie wiem o czym pierdolisz jakiejś botanice , elitach , to nie ZOO TYCOON tylko EVE - nie wiem może jesteś za stary żeby widzieć różnice. Jeśli nie to zapoznaj się z temat RoH & PLIM dokładnie a później mnie cytuj dziadku.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie takimi postami pracujesz na złośliwe wardeci i awoxing. Eve to nie FPS/RTS gdzie są uczciwe mecze. Tutaj można Cię - ingame - wdeptać w ziemię a w Twoim przypadku jesteś za krótki na to, żeby stawić jakikolwiek opór.
Rataxas:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 09, 2012, 10:02:38 ---Właśnie takimi postami pracujesz na złośliwe wardeci i awoxing. Eve to nie FPS/RTS gdzie są uczciwe mecze. Tutaj można Cię - ingame - wdeptać w ziemię a w Twoim przypadku jesteś za krótki na to, żeby stawić jakikolwiek opór.
--- Koniec cytatu ---
Dziękuje Sokole że mnie uświadomiłeś bo do tej pory nie wiedziałem że EVE nie jest FPS / RTS. Nie wiedziałem też że zasada jestem z bufu , cbc , coven czy rave ( lub po prostu jestem starym zamordą ) to moge bluzgać cały polski świadek. Stary tak sie przejmuje tymi wojnami że po nocach spać nie będę mógł no naprawdę doceniam taką troskę ale nie potrzebnie.
PS . nie pisze tego w uczepliwy sposób nie znam Cie nic do Ciebie nie mam - wyjąsniam żebyś mi zaraz tekstami typu epenem nie lecial.
SokoleOko:
Wcześniej miałeś pretensje o to, że ktoś specjalnie "udawał kumpla, żeby odstrzelić newbie" - no to Ci tłumaczę dlaczego tak się stało.
I już nie rób z siebie uosobienia polskiego community tłamszonego przez "dziadków", bo to śmiechu warte.
Striker:
Rataxas, w Eve szacunek zyskuje się efektami w grze a nie kłapaniem dziobem na forach. Póki co, swoimi napastliwymi postami jedynie nakręcasz innych na siebie i swój korp.
Natomiast faktem jest, że poziom postowania na Centrali od lat jest coraz niższy. Brakuje konstruktywnych postów np. Yogosa czy wujka Lazara.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej