Śmietnisko > Flamewar
Czy Was już do końca pomiziało?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: WhiteCat w Sierpień 09, 2012, 06:24:10 ---
Czemu nie dziwi mnie to, że takie rzeczy wypisuje ktoś kto wg podanych informacji:
a) nie ma kota
b) jest kerbirem
c) a+b -> ma rozdwojenie jaźni
?
--- Koniec cytatu ---
Zawsze uwazalem, ze z ludzmi, ktorzy nie posiadaja/nie lubia kotow jest cos nie tak - kerbiry z rozdwojeniem jazni...
Rataxas:
--- Cytat: Jan Morgenstern w Sierpień 08, 2012, 20:43:47 ---Dochowalismy sie nowej ELYTY. Niestety z powyzszych cytatow wynika,ze ktos sam wyczerpuje w 101% definicje buraka. I to nie jakiegos ordynarnego buraka pastewnego ale jakiejs bardziej 'arystokratycznej' odmiany. Marny ze mnie botanik, z WH nie mam za duzo wspolnego, wiec nie wiem jak sie odpowiednia odmiana nazywa.
Polskie community nie jest lepsze ani gorsze niz jakiekolwiek inne. Nie ma znaczenia czy gracz jest WHmanem czy zatwardzialym obywatelem highseca, kerbirem czy pvperem itp itp. Zawsze znajda sie osoby z parciem na szklo, jakis wesoly blazen, trolle klasyczny i skarolawcialy, osobniki rozsadne i mniej rozsadne, z przerosnietym ego i z kompleksami. Rozsmieszaja mnie taki elitystyczne teksty czy udowadnianie, ze moje jest mojsze. EVE to dla jednych tylko gra dla innych cos bardzo powaznego. I super. Ale jak to w zyciu bywa warto zachowac dystans i czasem spojrzec na to, co piszemy i jak sami wypadniemy w swietle naszych wypocin.
--- Koniec cytatu ---
Co Ty kurwa pierdolisz chłopie ? Aż specjalnie dla Ciebie z rana bez kawy chciało mi się zalogować na forum i zapytać ... W sumie nie wiem o czym pierdolisz jakiejś botanice , elitach , to nie ZOO TYCOON tylko EVE - nie wiem może jesteś za stary żeby widzieć różnice. Jeśli nie to zapoznaj się z temat RoH & PLIM dokładnie a później mnie cytuj dziadku.
--- Cytat: Hastrabull w Sierpień 08, 2012, 20:40:00 ---aaaa i jeszcze jedno, jak któryś podpadnie pod wspomniane przeze mnie dwa punkty, niech nie liczy na jakieś ostrzeżenia respecty i inne cuda
.
Pierwsze przewinienie to 48 godzin bana na IP, login, domene i adres mailowy. Drugie przewinienie to taki sam ban ale na wieczność.
--- Koniec cytatu ---
Domene ? A po co banować domene , przecież to się hosta banuje, login , email i IP wszystko można zmienić.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpień 09, 2012, 07:38:01 ---Zawsze uwazalem, ze z ludzmi, ktorzy nie posiadaja/nie lubia kotow jest cos nie tak - kerbiry z rozdwojeniem jazni...
--- Koniec cytatu ---
AAA to już wiem czemu za mną nie przepadasz Cat ];p. Kali ma ciastko, Kali nie dać ciastka, Kali jak mu ukraść ciastko to wali w gały ];P
Doom:
--- Cytat: zenekburczymucha w Sierpień 09, 2012, 05:11:39 ---Rataxas nie hejtuje wszystkich tylko wypomina TOBIE i kolegom z twojego korpa wasze chamskie zachowanie wobec nowych graczy co tak waść piętnujesz teraz u innych .
Jak komuś nie przypadł do gustu filmik to sie pośmiał na forum i basta ale wypowiedzenie kilku wardeków dla zielonego korpa i wprowadzenie alta do szpiegowania to już chyba szczyt chamstwa?
Trzeba być prawdziwym szują żeby wejść do korpa , siedzieć z nimi na TS-ie i udawać kolegę tylko po to żeby można mainem zestrzelić niedoświadczonego , niewyskilowanego pilota - kolegę ?
Mnie też by szlak trafił jakbym potem czytał takie górnolotne pierdolenie o kulturze od takiej łajzy - ogarnij swoją oborę potem podwórko .
BTW Darkrising oby tak dalej - najpierw prośby a jak się nie da to o żesz ty kurwa szniciaro , byle do setki potem już z górki podobno . ;)
--- Koniec cytatu ---
Czekaj czekaj, czy ty mówisz o tej bandzie gówniarzy i buraków która wyłapała ode mnie serię banów za robienie chlewu w porównaniu z którym "chamy i prostaki" z bufu tudzież innych korpów tylko się grzecznie i kulturalnie przywitali?
Nitefish:
--- Cytat: zenekburczymucha w Sierpień 09, 2012, 05:11:39 ---...
Jak komuś nie przypadł do gustu filmik to sie pośmiał na forum i basta ale wypowiedzenie kilku wardeków dla zielonego korpa i wprowadzenie alta do szpiegowania to już chyba szczyt chamstwa?
Trzeba być prawdziwym szują żeby wejść do korpa , siedzieć z nimi na TS-ie i udawać kolegę tylko po to żeby można mainem zestrzelić niedoświadczonego , niewyskilowanego pilota - kolegę ?
Mnie też by szlak trafił jakbym potem czytał takie górnolotne pierdolenie o kulturze od takiej łajzy - ogarnij swoją oborę potem podwórko .
--- Koniec cytatu ---
To zwróć się do ludzi, którzy to zrobili. BUFU nie zajmuje się szpiegowaniem, nie w chodzimy altami do nowych korpów żeby odstrzelić jakiegos newbie ani nie wypowiadamy wojen.
Ktos pewnie zrobił wam numer i wchodząc do Was neutralnym altem na koncu powiedział że jest z BUFU :) Gdyby było inaczej na pewno byscie się odezwali do nas w tej sprawie, prawda?
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpień 09, 2012, 07:38:01 ---Zawsze uwazalem, ze z ludzmi, ktorzy nie posiadaja/nie lubia kotow jest cos nie tak - kerbiry z rozdwojeniem jazni...
--- Koniec cytatu ---
Moja siostra ma kilka kotów, liczy się to dla mnie jakos?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej