Śmietnisko > Flamewar

Czy Was już do końca pomiziało?

<< < (8/29) > >>

Colonel:

--- Cytat: DarkRising w Sierpień 08, 2012, 16:32:13 ---bo sluży jedynie anonimowemu trolowaniu?
pozatym to zawsze dobrze zapytac użytkownikow czy czegos chca czy nie

--- Koniec cytatu ---

... rzekł anonimowy troll ...lol

Hastrabull:
aaaa i jeszcze jedno, jak któryś podpadnie pod wspomniane przeze mnie dwa punkty, niech nie liczy na jakieś ostrzeżenia respecty i inne cuda
.
Pierwsze przewinienie to 48 godzin bana na IP, login, domene i adres mailowy. Drugie przewinienie to taki sam ban ale na wieczność.

Soulscream:
A jak chcesz postowac jeszcze raz to 10 dolcow na koszt utrzymania serwera. Tak jak na SA :v

Hastrabull:
ooo dobre, dobre. lubie to

Jan Morgenstern:

--- Cytat: Rataxas w Sierpień 08, 2012, 11:44:44 ---yyy ... czego tu sie dziwic ? jak Wy w COVEN lapiecie kazdego polskiego korpa buraków jaki się Wam na patoczy. Jakbyś wiedział z kim czasami latasz to myślę  że szybko byś zwerfikował ekipe :D

Zresztą po samym UA czego się dziwić jak wielcy administratorowie wciskają takie wodo mózgowie młodym że szkoda gadać.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Rataxas w Sierpień 08, 2012, 12:01:03 ---Zgadzam się  w 101% że polskie community to syf ... no może poza korpami z WH , to bardziej hermetyczne społeczeństwo rzekłbym i są milej nastawieni na pomaganie polskim corpom w WH. Nawet jesli się nie znamy.

--- Koniec cytatu ---

Dochowalismy sie nowej ELYTY. Niestety z powyzszych cytatow wynika,ze ktos sam wyczerpuje w 101% definicje buraka. I to nie jakiegos ordynarnego buraka pastewnego ale jakiejs bardziej 'arystokratycznej' odmiany. Marny ze mnie botanik, z WH nie mam za duzo wspolnego, wiec nie wiem jak sie odpowiednia odmiana nazywa.

Polskie community nie jest lepsze ani gorsze niz jakiekolwiek inne. Nie ma znaczenia czy gracz jest WHmanem czy zatwardzialym obywatelem highseca, kerbirem czy pvperem itp itp. Zawsze znajda sie osoby z parciem na szklo, jakis wesoly blazen, trolle klasyczny i skarolawcialy, osobniki rozsadne i mniej rozsadne, z przerosnietym ego i z kompleksami. Rozsmieszaja mnie taki elitystyczne teksty czy udowadnianie, ze moje jest mojsze. EVE to dla jednych tylko gra dla innych cos bardzo powaznego. I super. Ale jak to w zyciu bywa warto zachowac dystans i czasem spojrzec na to, co piszemy i jak sami wypadniemy w swietle naszych wypocin.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej