Śmietnisko > Flamewar

Czy Was już do końca pomiziało?

<< < (9/29) > >>

Skeer:

--- Cytat: Soulscream w Sierpień 08, 2012, 19:08:31 ---

Swoja droga Hastra ile musi post zdobyc negatywnego repa zeby sie zminimalizowal ? :)

--- Koniec cytatu ---

Widzę tu zminimalizowany z -6, więc myślę, że -5 może...

Hastrabull:
tak. -5

DarkRising:
to chociaż wprowadz opcje zeby bylo widać kto nabija -.
loguje się taki i od góry do dolu minusuje posty - taki jeden nie anonimowy troll col sherman.
jeden co tu pisał dostał nagle -20 bo mu w odwecie choć nie wiem za co wszystkie wczesniejsze posty pominusowali.
generalnie świetny system.
i panie szerman jeszcze jedno - banujesz ludziom konta we flame albo jak ci pojadą, nie mam jakiegokolwiek obowiazku traktować tego forum powaznie z taka postawa moderatora.
a po co mi to? bo mnie wkurza ze taki burak za przeproszeniem jak szerman sobie uzywa kosztem ludzi.

Soulscream:

--- Cytat: DarkRising w Sierpień 08, 2012, 21:46:01 ---to chociaż wprowadz opcje zeby bylo widać kto nabija -.
loguje się taki i od góry do dolu minusuje posty - taki jeden nie anonimowy troll col sherman.
jeden co tu pisał dostał nagle -20 bo mu w odwecie choć nie wiem za co wszystkie wczesniejsze posty pominusowali.

--- Koniec cytatu ---

A po cholere Ci to ? Komus sie nie podoba Twoj post to ma prawo Ci dac -1. Jedynie co moze byc problemem, ze mozna Tobie zminusowac stare posty v0v.

Teretalu:

--- Cytat: DarkRising w Sierpień 08, 2012, 21:46:01 ---to chociaż wprowadz opcje zeby bylo widać kto nabija -.
i panie szerman jeszcze jedno - banujesz ludziom konta we flame albo jak ci pojadą, nie mam jakiegokolwiek obowiazku traktować tego forum powaznie z taka postawa moderatora.
a po co mi to? bo mnie wkurza ze taki burak za przeproszeniem jak szerman sobie uzywa kosztem ludzi.

--- Koniec cytatu ---

Nie no My się na TS-ie najpierw zbieramy i komisyjnie ustalamy ofiarę, która dostanie najwięcej "-"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej