Śmietnisko > Flamewar
Czy Was już do końca pomiziało?
Dux:
--- Cytat: DarkRising w Sierpień 08, 2012, 16:32:13 ---bo sluży jedynie anonimowemu trolowaniu?
--- Koniec cytatu ---
LOL >:D
Hastrabull:
a ja myślę, że na razie zostanie bo chce, zebyscie sami decydowali o tym, co chcecie a czego nie chcecie czytac :)
Goomich:
Do tej pory myślałem, że od tego jest ten taki czerwony przycisk z białym x w prawym górnym rogu okna.
Soulscream:
--- Cytat: Hastrabull w Sierpień 08, 2012, 16:20:17 ---A ja od Siebie dodam, że admini i moderatorzy nie będą ingerować w żadne wasze przepychanki słowne. Przypominam, że zgodnie z waszymi oczekiwaniami, wszelka moderacja na forum została ograniczona do minimum.
Jedynym momentem, w którym ktoś z obsługi zainterweniuje będzie moment, gdy polecą personalne/rasistowskie wycieczki. W pozostałych przypadkach...
--- Koniec cytatu ---
I bardzo dobrze :). Rasistowskim wycieczkom mowimy nie. W sumie od ostatnich zmian moge powiedziec, ze forum odzylo troche wiec jest ok jak jest :).
--- Cytat: Hastrabull w Sierpień 08, 2012, 16:43:16 ---a ja myślę, że na razie zostanie bo chce, zebyscie sami decydowali o tym, co chcecie a czego nie chcecie czytac :)
--- Koniec cytatu ---
Swoja droga Hastra ile musi post zdobyc negatywnego repa zeby sie zminimalizowal ? :)
--- Cytat: DarkRising w Sierpień 08, 2012, 16:32:13 ---bo sluży jedynie anonimowemu trolowaniu?
pozatym to zawsze dobrze zapytac użytkownikow czy czegos chca czy nie
--- Koniec cytatu ---
Jakis czas temu byla ankieta co chcemy, a co nie chcemy i to owoc tych zmian. Jedynie moge powiedziec, spozniles sie Pan :}.
Nitefish:
--- Cytat: Rataxas w Sierpień 08, 2012, 11:53:32 ---...
EDIT: swoja droga pamietam poczatki EVE + forum centrali , ładnie zostaliśmy przywitani :D zwłaszcza BUFU , a ostatni ktoś z BUFU do mnie pisał czy po null z nimi nie polatam uhm mhmm ... naprawdę ludzie macie kurwa tupet.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki uprzejmości Gaunta znalazł się Wasz filmik promo, o którym piszesz:
http://www.youtube.com/watch?v=fEJDB3nF8ik&feature=related
Po prostu nie przypadł do gustu innym ludziom ale z tego powodu musisz wszystkich hejtować?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej