Śmietnisko > Flamewar
Czy Was już do końca pomiziało?
Hastrabull:
A ja od Siebie dodam, że admini i moderatorzy nie będą ingerować w żadne wasze przepychanki słowne. Przypominam, że zgodnie z waszymi oczekiwaniami, wszelka moderacja na forum została ograniczona do minimum.
Jedynym momentem, w którym ktoś z obsługi zainterweniuje będzie moment, gdy polecą personalne/rasistowskie wycieczki. W pozostałych przypadkach...
DarkRising:
weź ten respect zlikwiduj, albo ogłoś ankietę...
lukasdan:
--- Cytat: Kamel w Sierpień 08, 2012, 12:51:37 ---Żona nie daje, praca nie satysfakcjonuje, zarobki za niskie, szef/ szefowa wkurza, zdają sobie sprawę, że mają 30+ lat i grają w gierki na kompie zamiast trzepać hajs i jeździć po świecie i korzystać z życia :) to może wkurwiać ;)
--- Koniec cytatu ---
To że niektórzy muszą wyładować frustracje z RL w wirtualnym świecie to fakt i każdy się zgodzi.
...ale z tym graniem to troszke po bandzie pojechałeś ..zwłaszcza na forum gdzie są sami gracze :)
Dark'a to chyba zabolało... tylko człowiek też chyba sfrustrowany jest bo mógł ludzkim językiem odpisać.
..ja odpiszę tak -żona ok, praca ok, zarobki mogłyby być lepsze ale tego nigdy dosyć, coś tam po świecie jeździłem
ale na kompie gram i znam masę takich jak ja. pozdrawiam.
Hastrabull:
--- Cytat: DarkRising w Sierpień 08, 2012, 16:24:33 ---weź ten respect zlikwiduj, albo ogłoś ankietę...
--- Koniec cytatu ---
Z powodu takiego że... ?
DarkRising:
bo sluży jedynie anonimowemu trolowaniu?
pozatym to zawsze dobrze zapytac użytkownikow czy czegos chca czy nie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej