Śmietnisko > Flamewar

Czy Was już do końca pomiziało?

<< < (21/29) > >>

Rash'kan:

--- Cytat: Nitefish w Sierpień 09, 2012, 09:53:52 ---To zwróć się do ludzi, którzy to zrobili. BUFU nie zajmuje się szpiegowaniem, nie w chodzimy altami do nowych korpów żeby odstrzelić jakiegos newbie ani nie wypowiadamy wojen.

Ktos pewnie zrobił wam numer i wchodząc do Was neutralnym altem na koncu powiedział że jest z BUFU :) Gdyby było inaczej na pewno byscie się odezwali do nas w tej sprawie, prawda?

Moja siostra ma kilka kotów, liczy się to dla mnie jakos?

--- Koniec cytatu ---

Nite, nie mówiłem im, że jestem z BUFU.
Dowodem tego jest zresztą to, że pisałem o tym wydarzeniu na centrali w ich wątku.

Panowie nie wiedzą widać co się wokół nich dzieje :P
Tzn niektórzy, bo Rataxas regularnie mi pisze, że ma alty szpiegujące w CBC i pyta mi się jak moje kerbirskie konta w amarrskiej milicji.

Szkoda, że nie zauważył, że już nie jestem w CBC :(

Poza tym Sokole nie wiem jak możesz śmiać się z ich killboardu, pisali juz, że odcinają się od polskiego community i gloryfikowanie pvp. Killboard po prostu pokazuje jak bardzo są inni.
To taka hipsterska subkultura eve.

A w ogóle szpiegowanie i wardeckowanie to była moja osobista inicjatywa, nie korpowa :)
Fajnie było zabić megasa i vexora wolfem, nawet jeśli shipy kupione za plexy z lolfitem ^^

EDIT: Czy Ty w ogóle wiesz ile mnie kosztowało siedzenie na tym tsie i wysłuchiwanie tyrad o podboju kosmosu, zjednoczeniu community i armorowych munninach.
Byś docenił trochę.

Jan Morgenstern:

--- Cytat: Rataxas w Sierpień 09, 2012, 09:33:12 ---Co Ty kurwa pierdolisz chłopie ? Aż specjalnie dla Ciebie z rana bez kawy chciało mi się zalogować na forum i zapytać ... W sumie nie wiem o czym pierdolisz jakiejś botanice , elitach , to nie ZOO TYCOON tylko EVE - nie wiem może jesteś za stary żeby widzieć różnice. Jeśli nie to zapoznaj się z temat RoH & PLIM dokładnie a później mnie cytuj dziadku.

--- Koniec cytatu ---

Widzisz a raczej nie widzisz tego, jaki ma wydzwiek to co napisales. Stwierdzasz, ze 101% polish community poza ludzmi z WH to buraki. Ja jestem czescia tego community, nie mieszkam w WH wiec od razu z urzedu zostalem burakiem. Podobnie potraktowales innych normalnych pilotow. To jest z twojej strony wywyzszenie sie i zaliczenie siebie do pewnej ELITY stojacej ponad innymi. Lepszej od innych tylko dlatego,ze zyjesz w WH. A to taki powod do uwazania sie za lepszego jak to,ze masz owlosione palce lub nie.  Oczywiscie nie ukrywam, ze wyrozniasz sie z tlumu ale niekoniecznie uznalbym to za jakikolwiek powod do zaliczenia Ciebie do elity. Podobnie wyroznia sie gimanzjalista z papierosem w dloni i piwem w drugiej, dracy morde na przystanku i zaczepiajacy ludzi w ramach manifestacji jakiz to on jest dorosly i cool. Dla jednych przedmiot admiracji, dla innych powod do poblazliwego usmiechu wybaczajacego bledy mlodosci/niedorozwoj umyslowy. Mniej poblazliwi moga wspomaniana puszke piwa wkopac mlodziencowi tam, gdzie swiatlo przewanie niedochodzi.
Jesli masz problem ze zrozumieniem ironii to juz nie moj problem. Podpowiem Ci tylko chlopczyku (nazwales mnie dziadkiem wiec mam prawo), ze nie wszystko musisz brac doslownie.

Azbuga:
ale się nakręcacie panowie :) przecież rataxas ledwo potrafi pisać po polsku a wy z nim próbujecie poważne dyskusje prowadzić... albo się kłócić - to jak kopanie maćka z klanu...

Jabolex:

--- Cytat: Azbuga w Sierpień 09, 2012, 17:37:53 --- albo się kłócić - to jak kopanie maćka

--- Koniec cytatu ---

Maćki teraz nieźle kopią i te ore bay...

JM

Szczutek:
kurcze z ciekawosci przeczytalem ten statut/codex... i troche wymieklem (swoja droga nigdy zadnego nie stworzylem/przestrzegalem, kierowalem sie tylko paroma prostymi zasadami... no ale ja niczego w tej grze nie osiagnalem/nie probowalem osiagnac :P). Jak ktos wspomnial wczesniej, rzeczywiscie wyglada to na jakis syndrom Wowopodobny... (ale oni chyba cos kiedys o tym wspominali, ze to jest jakies tam mniejsze community z innych gier). Ciekawi mnie tylko czy jest duzo osob, ktore graja/zechca grac po "ichniemu" w EVE...

teraz troche pol zartem (bo bylo tam cos o aktualnym kliencie sisi dla kazdego)...
Ja bym im zaproponowal skasowanie/usuniecie Tranquility i pozostanie TYLKO przy Singularity ;) ;) ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej