Śmietnisko > Flamewar

Czy Was już do końca pomiziało?

<< < (20/29) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 09, 2012, 13:29:38 ---Sądzę, że za tym werbalnym pustakiem kryje się sformułowanie:
"To jest mój korp i moich Braci (typowa hierarchia), wiec jak latasz z nami, to nie myśl, że coś ci wolno (brak demokracji), no chyba że masz coś co nam potrzeba (zaistniała sytuacja) lub skutecznie będziesz wchodził nam w tyłek (zaangażowanie). Proste? ;)

--- Koniec cytatu ---

Google translate wysiada przy Tobie MGGG  ;D ;D

FN:
Dodatkowo 35% tego regulaminu to jakieś truizmy a formą bardziej przypomina te znane z WoWa ja tu nie chcę nikogo pouczać ale jak jakiś pilot zacznie go czytać to będzie 3 razy sprawdzał czy czasem nie wszedł na złą stronę.

Chupacabra:

--- Cytat: Striker w Sierpień 09, 2012, 13:00:55 ---Skeer może kiedyś, jak się coś zmieni na lepsze. Narazie nie widze sensu bo CCP nie ma koncepcji jak naprawić 0.0...

--- Koniec cytatu ---

na razie zepsuli FW, lepiej niech nie naprawiają 0.0 bo wyjdzie jak zawsze :)

to na pewno nie jest regulamin Idei?

W razie ataku na tereny należące do korporacji np. WH nie zależnie od stanu finansowego , lub miejsca przebywania każdy Brat jak i  Zainicjowany musi stawiać się na obronę naszych terenów.

WhiteCat:

--- Cytat: zenekburczymucha w Sierpień 09, 2012, 06:59:08 ---Dzisiaj o 05:32:13
Zmiana frontu ? czy kalemu ukraść - grzech ,kali ukraść - doobrze ? idź bo cie opluje ....

PS
a do wykrycia hipokryty nie potrzebne są skile/konto w grze
b wzmianka o kerbirze to miała byc obelga czy jak ?
c i kto tu ma rozdwojenie?

--- Koniec cytatu ---

wait wait
Pokaż gdzie stwierdziłem, że takie zachowanie jest ok.
Stwierdziłem tylko, że takie akcje to część gry, a nie, że mi to pasuje.

PS: Sugerowałem się Twoim opisem [czytamy ze zrozumieniem!]
--- Cytuj ---ktoś kto wg podanych informacji
--- Koniec cytatu ---
  ;)

Doom:

--- Cytuj ---W razie ataku na tereny należące do korporacji np. WH nie zależnie od stanu finansowego , lub miejsca przebywania każdy Brat jak i  Zainicjowany musi stawiać się na obronę naszych terenów.
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem zabawniejsze od tego jak to sformułowano jest to co to znaczy. Szczęścia życzę komuś kto jest poza WH i uslyszy że  CTA jest ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej