Śmietnisko > Flamewar
Czy Was już do końca pomiziało?
amra:
Fajowy Flame, Super wiedzieć, że centrala ma się dobrze i jakość nie spada.
BTW: A co właściwie o co biega ? Dawno mnie nie było, a ciężko dojść ;)
Goomich:
Wszystkich dupa boli.
SokoleOko:
--- Cytat: Kane McCallan w Sierpień 10, 2012, 00:37:19 ---ciężko dojść ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie przejmuj się, to normalne w Twoim wieku ;)
Tloluvin:
--- Cytat: Pol Kent w Sierpień 08, 2012, 11:51:19 ---Ciekawy jestem jaki byłby poziom forum gdyby do rejestracji wymagane były prawdziwe dane, adres, nazwisko, zdjęcie, etc... :P
--- Koniec cytatu ---
A ja jestem ciekawy w jaki sposob chcialbys weryfikowac prawdziwosc tych danych :P
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 09, 2012, 11:51:26 ---" Nie pyskuj , nie podskakuj do ludzi wyższych rangą, jeżeli będziesz przysłowiową zadrą w dupie - zbanują Cie" - > podskakujemy komuś, a nie do kogoś.
--- Koniec cytatu ---
Moze to punkt na wypadek spotkania w RL, zeby osoby nizsza ranga nie podskakiwaly, a podchodzily do osob wyzszych ranga. W koncu podskakiwanie moze smiesznie wygladac, no i jak podskakujacy zle wymierzy moze wyladowac na stopach osoby do ktorej podskakuje robiac jej krzywde.
Pytanie tylko dlaczego osoby rowna ranga moga podskakiwac do siebie badz do osob nizszych ranga ;) >:D
Tak BTW respecta to o ile to mozliwe fajnie by bylo gdyby poza aktualnym wynikiem byla jeszcze suma glosow odanych na danego posta, bo np respec 0 przy 0 oddanych glosow to nie to samo co respect 0 przy 100 glosach
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Tloluvin w Sierpień 10, 2012, 09:09:49 ---...
Tak BTW respecta to o ile to mozliwe fajnie by bylo gdyby poza aktualnym wynikiem byla jeszcze suma glosow odanych na danego posta, bo np respec 0 przy 0 oddanych glosow to nie to samo co respect 0 przy 100 glosach
...
--- Koniec cytatu ---
Chyba nie zrozumiałem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej