Śmietnisko > Flamewar

Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (3/10) > >>

Colonel:

--- Cytat: Gaunt w Sierpień 06, 2012, 07:58:07 ---ssssssssssssstko jak leci. Panowie straty mają być mega głupie i mega śmieszne a nie nubki po 1 miesiąc gry zafitowały na megasa mining laserkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

--- Koniec cytatu ---

co smieszy mnie, nie musi smieszyc ciebie i vice versa...drogi pinokio  ;)
przekroj "poczucia humoru" jaki tu mozna zobaczyc usprawiedliwia kazda wklejke

wstecz troche czytaj...

--- Cytat: Colonel w Sierpień 06, 2012, 01:10:17 ---
generalnie to od "smieszenia" to topic "smieszne" jest,
ten zostal chyba niefortunnie nazwany, moze "najdziwniesze" byloby tu na miejscu...

--- Koniec cytatu ---

pozatym droga komisjo sledcza...
jesli wyciagniecie glowy z przestrzeni pomiedzy pośladowej ...
i spedzicie wiecej czasu na pvp niz na kerbirce to bedziecie wiedziec,
ze taki Vigilant na bonusach rzuca sie na cel ze spidem ponad 2600 bez snejkow...ze snejkami okolo 3100 [ zakladam ze nie mial snejkow ]
i ma weba na 26km
VS
Cynabal bez bonusow i bez snejkow lecacy 2900 bez przepalenia [ bo mwd sfajczone powyzej 80% ]
statki wychodza jednoczenie z clouka pod brama w odlegosci kilku km,
Cynabal ma cale 300 m/s przewagi...ile czasu potrzebuje zeby odbic od Vigilanta ?
ile czasu potrzebuje Vigilant zeby namierzyc Cynabala ?

Wyobrazni troche  ;)

...Vigi mial bonusy... bo ja od tego misia weba dostalem dokladnie z 23 km

I was there

SokoleOko:
Czyli to był shieldowy Vigilant, który pod normalnym (=AC) Cynabalem by się po prostu stopił.

Colonel:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 06, 2012, 20:39:10 ---Czyli to był shieldowy Vigilant, który pod normalnym (=AC) Cynabalem by się po prostu stopił.

--- Koniec cytatu ---

gdzie Ty tu shield widzisz Soko ?
http://vu-du.org.pl/kb2/?a=kill_detail&kll_id=11895

Skeer:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 06, 2012, 15:01:20 ---A to już nie grasz?

Vigilant szybszy od Cynabala?

--- Koniec cytatu ---

Nie gram od marca. Najpierw musiałem się zająć studiami i pracą, a teraz to w sumie nie mam ochoty... :/

Tak, moja Cynka latała jakieś 3km/s, a on szybciej o jakieś 200m/s

(Mogę się mylić w kwestii liczb, w końcu to już pół roku - no ale był szybszy)

EDIT

Doczytałem ostatni post Sokolego i nie sądzę, żebym go stopił. Mam złe doświadczenia z blasterboatami, które:
a) mają weba
b) mają scrambla
c) dla mnie to żadne 1vs1 pvp, jeśli tylko ja ryzykuję, bo jak gościowi nie będzie szło to sobie odwiosłuje

FN:

--- Cytat: Colonel w Sierpień 06, 2012, 20:10:59 ---co smieszy mnie, nie musi smieszyc ciebie i vice versa...drogi pinokio  ;)

--- Koniec cytatu ---

Tak się składa że ten vigilant był na slejwach bez lokiego - lol i kto tu jest pinokio  ;)
Jak zwykle potrafisz tylko kit wciskać, jakieś czysto teoretyczne liczby + nieistniejące fakty i wrzucanie od kerbirów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej