Śmietnisko > Flamewar

Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (2/10) > >>

Doom:

--- Cytuj ---http://noirmercs.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=27075

Kolega nie mógł doczekać się nowych barek kopiących.
--- Koniec cytatu ---
Został złapany na misji, która jest delikatnie mówiąc jedną z bardziej irytujących nawet w hig secu, w mniej bezpiecznym rejonie idiotyzmem jest ją brać

Skeer:

--- Cytat: KiFuso w Sierpień 06, 2012, 07:46:54 ---Hmm, jak mniemam to już wtedy jest PO walce.

--- Koniec cytatu ---

Pamiętam, jak już pod koniec mojego grania w Evkę jakiś gość w Vigilancie zaproponował mojej Cynie 1 vs 1, a ja przezornie (nie pamiętając bonusów Vigilanta i nie mając czasu sprawdzić, bo uciekałem mu przez bańki stacjonarne do gejta) odmówiłem. Gość się wyżywał na mnie od tchórzy, a miał shipa szybszego niż ja :D

SokoleOko:

--- Cytat: Skeer w Sierpień 06, 2012, 13:18:40 ---Pamiętam, jak już pod koniec mojego grania w Evkę
--- Koniec cytatu ---

A to już nie grasz?

--- Cytat: Skeer w Sierpień 06, 2012, 13:18:40 --- jakiś gość w Vigilancie zaproponował mojej Cynie 1 vs 1, a ja przezornie (nie pamiętając bonusów Vigilanta i nie mając czasu sprawdzić, bo uciekałem mu przez bańki stacjonarne do gejta) odmówiłem. Gość się wyżywał na mnie od tchórzy, a miał shipa szybszego niż ja :D

--- Koniec cytatu ---

Vigilant szybszy od Cynabala?

Theronth:

--- Cytat: Colonel w Sierpień 06, 2012, 06:58:32 ---...o wstales juz ^^
wyobrazni to zawsze ci brakowalo i co do "nubow w zadupiach"
i co do "ogarniania co sie wokol dzieje"
ciekawy jestem twoich sukcesow, kiedy walke z vigilantem zaczynasz od bycia w jego punkcie i webie :D

--- Koniec cytatu ---
Pytanie, jak Arty Fagabal się tam znalazł.

Dux:

--- Cytat: Theronth w Sierpień 06, 2012, 15:10:48 ---Pytanie, jak Arty Fagabal się tam znalazł.

--- Koniec cytatu ---

Przyleciał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej