Śmietnisko > Flamewar

Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (4/10) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Skeer w Sierpień 06, 2012, 21:39:55 ---Tak, moja Cynka latała jakieś 3km/s, a on szybciej o jakieś 200m/s

--- Koniec cytatu ---

Z heatem musisz być szybszy od niego. Bez bonusów cyna idzie 4,2 km/s (Aux/Nano)

--- Cytat: Skeer w Sierpień 06, 2012, 21:39:55 ---Doczytałem ostatni post Sokolego i nie sądzę, żebym go stopił. Mam złe doświadczenia z blasterboatami, które:
a) mają weba
b) mają scrambla
c) dla mnie to żadne 1vs1 pvp, jeśli tylko ja ryzykuję, bo jak gościowi nie będzie szło to sobie odwiosłuje

--- Koniec cytatu ---

Shieldowy Vigilant nie ma tanka, zwłaszcza jeśli nie jest w gangu (czyli ma MWD, punkt, web, LSE zamiast MWD, web, 2xLSE), dodatkowo AC z EMP walą go tam gdzie boli i jeszcze masz znacznie lepszy zasięg od niego. Overheat i skaczesz mu oboma glanami na twarz ;)

Skeer:
Może  :)

Ale ja jestem jeszcze przeciętny (jeśli nie powiedzieć, że słaby) w lataniu zarówno Cyną, jak i Vagasem, więc pewne wyzwania są dla mnie zbyt trudne :P

Taki już ze mnie carebear ;)

Colonel:

--- Cytat: FN w Sierpień 06, 2012, 21:52:06 ---Tak się składa że ten vigilant był na slejwach bez lokiego

--- Koniec cytatu ---
o skad wiesz? spales z pilotem ? wyjasnij mi łotsonie czemu zwebowal mnie z 23km i co robil claymore w skanie ?

--- Cytat: FN w Sierpień 06, 2012, 21:52:06 ---Jak zwykle potrafisz tylko kit wciskać

--- Koniec cytatu ---
to nie kit...I was there ...frustruje cie to?

--- Cytat: FN w Sierpień 06, 2012, 21:52:06 ---jakieś czysto teoretyczne liczby + nieistniejące fakty

--- Koniec cytatu ---
jestem w stanie zrozumiec ze to teoria dla kogos kto lata na codzien fregata T1 :D

--- Cytat: FN w Sierpień 06, 2012, 21:52:06 --- - lol i kto tu jest pinokio  ;)

--- Koniec cytatu ---

On..spojrz mu w oczy panie "bystrzak"

Theronth:
Slave to on faktycznie raczej nie miał, bo za mało damage w niego wsiąkło.
Imo zabrakło tam chłodnej głowy komuś, skoro nie dobijał do bramy z OH czy bez, widząc że jest w pozycji w jakiej jest. A co do tego czy bonusy były czy nie, nikt nikomu nie jest nic w stanie udowodnić.

--- Cytat: FN w Sierpień 06, 2012, 21:52:06 ---Jak zwykle potrafisz tylko kit wciskać, (...) i wrzucanie od kerbirów

--- Koniec cytatu ---
Niestety, ale tu muszę się zgodzić. Zastanawia mnie też, gdzie dorobiłem się -10 repa od mojego posta w tym temacie ;) Nawet komentarz co do DD ktoś mi zhejcił  8)
Weź pan zluzuj trochę.

Colonel:

--- Cytat: Theronth w Sierpień 07, 2012, 03:00:36 ---Slave to on faktycznie raczej nie miał, bo za mało damage w niego wsiąkło.
Imo zabrakło tam chłodnej głowy komuś, skoro nie dobijał do bramy z OH czy bez, widząc że jest w pozycji w jakiej jest. A co do tego czy bonusy były czy nie, nikt nikomu nie jest nic w stanie udowodnić.
Niestety, ale tu muszę się zgodzić. Zastanawia mnie też, gdzie dorobiłem się -10 repa od mojego posta w tym temacie ;) Nawet komentarz co do DD ktoś mi zhejcił  8)
Weź pan zluzuj trochę.

--- Koniec cytatu ---

nastepny lol expert  ;D
ty oczywiscie dobilalbys do bramy 12km z 90% weba na szyji
i nie strzelal bo a moze uda sie wyskoczyc i mwd sie nie wylaczy bo zaledwie 80% przekroczylo przypalenie...
haha, powodzenia !
Oczywiscie web z 23km to byla magia a nie bonusy, dokladnie na takim dystansie trzymalem sie w tamtym setupie...

no ale...expert prawde ci powie   :-*

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej