Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CL-EN] Close encounters - Dyskusja

<< < (9/14) > >>

Wosiu White:
o/

Jako dyrektor korporacji CL-EN chciałbym się wypowiedzieć odnośnie całej tej dyskusji. Zacząć chciałbym od tego, że Korporacja Close Encounters powstała w maju tego roku. Ani Miltis ani Zamyśliński nie byli członkami naszej korporacji kiedy dokonywali swoich przewinień. Przyjmując ich do korporacji dokładnie wiedziałem o ich przeszłości, ostrzegłem ich jakie będą konsekwencje kultywowania " sprawdzania zabezpieczeń assetsów korpowych" i jestem przekonany, że ani zamyśl ani miltis nie odważą się zaszkodzić tej korporacji od wewnątrz. Co do ich przewinień mogę powiedzieć, że moim zdaniem zachowali się źle i takiego typu akcje nie są tolerowane w Close Encouters. Przeszłość jest przeszłością a ten topic zenek jest jak już dobrze zaakcentowałeś jest dyskusją o dokonaniach korpa, jego wzlotach jak i upadkach, ale nie o przeszłości memberów, więc dla zachowania powszechnego szacunku skończcie już obrzucać się błotem. Zenek jeśli zamyśl tak bardzo wszedł ci na nerwy to zamiast flamować się na forach, porozmawiajcie o tym na ts-ie. Pamiętajcie, że to jest wciąż gra, gra która wymaga wiele poświęceń z tym się absolutnie zgodzę, ale wciąż jest to gra i szarpanie sobie nerwów na niej jest po prostu nie zdrowe.

Dzięki za wysłuchania.
fly safe o/

zenekburczymucha:

--- Cytat: Wosiu White w Sierpień 20, 2012, 20:08:26 ---o/
 Co do ich przewinień mogę powiedzieć, że moim zdaniem zachowali się źle i takiego typu akcje nie są tolerowane w Close Encouters.

--- Koniec cytatu ---

Ale nie przeszkadzalo Ci to w obarczeniu kolegi odpowiedzialnością za korporacyjne assety ?

--- Cytat: Zamyśl w Sierpień 20, 2012, 15:31:11 ---tak. ja za nie odpowiadam, razem ze sztabem kompetentnych oficerów

--- Koniec cytatu ---

Nie sądzisz że nowi rekruci chcieliby wiedziec kto będzie odpowiedzialny za ich majątek przy ewentualnej przeprowadzce ?

--- Cytat: Wosiu White w Sierpień 20, 2012, 20:08:26 ---o/
 Pamiętajcie, że to jest wciąż gra, gra która wymaga wiele poświęceń z tym się absolutnie zgodzę, ale wciąż jest to gra i szarpanie sobie nerwów na niej jest po prostu nie zdrowe.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Wosiu White w Sierpień 03, 2012, 19:43:53 ---Nasze zasady są bardzo proste: strzelamy do wszystkiego, wszystkich, zawsze. Jesteśmy mordercami, którzy lubują się w zadawaniu cierpienia w ciszy i mroku przestrzeni kosmicznej. Chcemy to robić w najbardziej perwersyjny sposób, wywołując u naszych ofiar falę nienawiści, ataki padaczki, hatemaile i skoki z 30 piętra. Tak nam dopomóż Bóg!

--- Koniec cytatu ---

To w którym poście sie mijasz z prawdą ? czy jest trzecia prawda ?

no ale skoro nie można o was pisać to może ty się czymś pochwalisz , przedstawisz osiągnięcia , swoich kolegów bo aktywistów już znamy .

MiltisUmbrae:
Czemu mam wrażenie że zeniu to kolejne wcielenie centralowe Cata albo pawulonka...

Zamyśl:
Dziekuje bardzo za zainteresowanie naszą korporacją jak chcesz z nami polatać to proszę odwezwij sie na naszym kanale ingame.
w miedzyczasie zapraszam do naszego killboarda bys mogl sledzic nasze poczynania na bieząco.
http://eve-serwis.eu/kb/

Pozdrawiam

Zamyśl

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Sierpień 20, 2012, 20:52:30 ---Czemu mam wrażenie że zeniu to kolejne wcielenie centralowe Cata albo pawulonka...

--- Koniec cytatu ---

czemu mam wrazenie, ze Miltis to kolejne skrzyzowanie Mistiq Pwnzorq z Alto Samolotoeo...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej