Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CL-EN] Close encounters - Dyskusja

<< < (8/14) > >>

MiltisUmbrae:
Flame proponuję kontynuować tutaj, i powtórze prośbę Zamyśla o wyczyszcenie wątku z postów które nic nie wnoszą do dyskusji i prowadzą do flejmu :)

Dziękuję

Z wyrazami szacunku tudzież jego braku -  Złodziej Naczelny :)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Sierpień 20, 2012, 17:54:25 ---Flame proponuję kontynuować tutaj, i powtórze prośbę Zamyśla o wyczyszcenie wątku z postów które nic nie wnoszą do dyskusji i prowadzą do flejmu :)

--- Koniec cytatu ---

tzn z takich w ktorych ktos kogos wyzywa od debili i idiotow? :)

Doom:

--- Cytat: Zamyśl w Sierpień 20, 2012, 17:35:26 ---
Doom zaingeruj proszę jak zrobi sie zbyt duży burdel

--- Koniec cytatu ---
Po co? Dałem ostrzeżenie ogólne. Prezenty  od administracji i zabawy wycinarką zaczną sie jeśli nie posłuchają. To jest przypominam temat do plucia na was. Tudzież pytań itp. Topik informacyjny (który możecie podbijać w dowolny sposób, nie częściej niż raz na miesiąc) jest w dziale obok.

zenekburczymucha:

--- Cytat: Zamyśl w Sierpień 20, 2012, 17:35:26 ---A topic CL-EN zostawic dla celów rekrutacyjno-informacyjnych

--- Koniec cytatu ---

Do celów rekrutacyjno-informacyjnych macie inny topic to jest dyskusja o waszym korpie ale Ty jak zawsze nie wiesz do końca ...
Tu można pisać o waszych dokonaniach , failach i wszystkim co się was tyczy - jeśli uważasz ze wszystko nadaje się na FW to graty .

Przepraszam jeśli się pomyliłem i nie jest to dyskusja na temat korpa - czy poleciłbym go innym na tym forum i dlaczego .
Myślałem że jak można pisać opinie o korpie to o jego korpowiczach również, a że są jacy są to mamy efekty . Owszem wszystko by się nadawało do flamewar ale po co ?
Ja chce tylko ostrzec innych graczy co mogą mieć  "błędy w zabezpieczeniach " . Podyskutowałbym o KB , systemie walki ale skoro ona się sprowadza do złodziejstwa to co mam bajki opowiadac ?
Jak zacznę opowiadać jak Miltis walczy z noobami na misjach znowu napiszesz że to się do FW nadaje , to po co zaczynaliście wątek skoro nie ma co pisać ?
Rozumiem ze wolelibyście przemilczeć wasze postępki wcześniejsze a za parę miesięcy wykażecie następne dziury w zabezpieczeniach korpa i wyśmialibyście gości od debili/idiotów .
Piszemy o WASZYCH dokonaniach więc jest na temat . >:D

Zamyśl:
nasze wczesniejsze dokonania nie maja nic wspolnego z CL-EN wiec jak chcesz falmowac idz gdzie indziej
Pozatym nawet nie wiem z kim rozmawiam... nie znam cie i nie mam o czym z tobą dyskutowac

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej