Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[CL-EN] Close encounters - Dyskusja
Precelek:
miltis to kiedy konczysz gre pod tym nickiem ? :)
Tommallionus:
Lol.... Zamyslinski jeszce gra w ta gre... myslalem, ze juz ze wszystkich korpow go wywalili i spzredal konto komus co byc choc industry w priv corpie na nim robil ;]
Zamysl - dobra rada... tak dalej nie ujedziesz... wszyscy wiedza, ze jestes falszywa suka, co to najlepszyc kumpli ojebala... i nie ma gadania "oj tam", "ich fail" itp... jestes zlodziejem... jak u nas byles to po 400 zl na miesiac wywalales na shipy, ktore w pro PVP akcjach non stop wtapiales... wszelkie uwagi i sugestie miales dupie... a jak Cie przycisnelo to kolegow z ktorymi zzywales sie przez rok okradles... i jeszce miales czelnosc pisac maile pt "ktos ukradl mi mojego proteusa" ;] Lol...
...Pana "idioty" Militisa to nie znam... ale to chyba jakis lolek skoro tylko dla 3 B sobie opinie zjebal ;]
Nic powodzenia dla CEO korporacji, ktora Was obu przyjeła.
Zalaczam screen z "lupami" Zamyslinskiego... jakies 10 B +/-.... przejebal wszystko w ciagu dwoch tygodni - widac na jego pro KB ;]
http://tinypic.com/r/2dgt6c3/6
Zamyśl:
[gmod]Misiu...wyczyscilem ci post bo coraz bardziej sie zapedzasz, złam regulamin jeszcze raz to wyczyszcze i ciebie...zacznij od poprawienia profilu ! [/gmod]
Dux:
--- Cytat: Zamyśl w Sierpień 21, 2012, 10:18:54 ---Nie w zasadzie to jeszcze oprócz z waszego corpa nikt mnie nie wywalił.
Mało tego, tylko was okradłem bo mi na odcisk za bardzo nadepneliście a mnie naprawde niełatwo wkurwic.
--- Koniec cytatu ---
A już tak z ciekawości.
Obrobiłeś PO-ME za to, że Ci nadepnęli na odcisk, bo Cię wywalili z korpa za to, że PO-ME okradłeś, a Ty przewidziałeś to, że z korpa zostaniesz wywalony, więc za to, że zostaniesz wywalony, w zemście okradłeś korporację? ;D
Zamyśl:
--- Cytat: Zamyśl w Sierpień 21, 2012, 10:18:54 ---Misiu...wyczyscilem ci post bo coraz bardziej sie zapedzasz, złam regulamin jeszcze raz to wyczyszcze i ciebie...zacznij od poprawienia profilu !
--- Koniec cytatu ---
Widze za nawet moderatorzy sia stronniczy...
Col w moim poscie nic złego nie było...wrecz przeciwnie był nawet polite...
Ale powiem tak chuj ci w dupe...
aha centrala smierdzi kałem i moczem
Bye bye
juz mnie tu nie zobaczycie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej