Forum Gry > Inne gry
Path of Exile
Zsur1aM:
Razem z kluczem do bety dostaje sie tez rownowartosc w goldzie in-game, jak komus szkoda te 30zl to zawsze mozna poczekac, w koncu to bedzie F2P ;)
Wihajster:
--- Cytat: GlassCutter w Październik 19, 2012, 11:15:00 ---Fajnie to teraz wymyslili w przemyśle gier komputerowych, nie dość że nie płacą testerom, to jeszcze testerzy płacą im ???
--- Koniec cytatu ---
Pogrywam w to od .. długo w każdym razie; kilka ciekawostek- za całym projektem stoi kilku znajomych z Nowej Zelandii- fani d2- postanowili pięć lat temu napisać nowe diablo .. i napisali :) Nie stoi za nimi żaden 'przemysł' czy wydawca- o ile wiem za własne wszystko tworzyli; w tydzień od udostpnienia płatnej bety zebrali ponad 1kk$, sporo osób po kilka k$ im wpłaciło- i należy im się jak psu buda- robią świetną robotę, community jest rewelacyjne, gra jest rewelacyjna- jest też obietnica f2p z uczciwym shopem- jak to wyjdzie zobaczymy, ale prognozy są niezłe (np. nie będzie płatnego powiększenia ekw. bo to premiuje pay..). Open (+ wipe) ma wyjść w grudniu, cała kasa jaką teraz się wpłaca będzie przeksięgowana na nowy shop; polecam, jak dla mnie d3 powinno tak właśnie wyglądać
ps. nie płacą mi :)
[VIDE] Herezja:
Niezaprzeczalnie ta gra jest o wiele lepsza od durnowatego D3 ale ... dzieci neo, które aktualnie grają w gry nie przekona się do czegoś za bardzo mrocznego. Wszystko musi być różowe i SUITAŚNE.
W D3 dobił mnie pseudo krowi level z grubymi jednorożcami wprost z bajek czy przytulaśnymi misiami. Tego nie uświadczysz w Path i bardzo dobrze.
Szakal:
@Herezja AH będzie tak samo jak Gildje ale to w swoim czasie. AH nie będzie jak w d3 za kasę bo to zaraz najebie botów tylko itemy umownie miedzy graczami będą wymieniane. Okienka tez będą Soon. Mapa jest taka jak w d2 mi odpowiada.
@Soboocz
Nie musisz płacić jeśli masz znajomego co da ci klucz do bety. Na stronie ciągle trwa rozdawanie kluczyków chyba co 2min. Do tego za kasę dostajesz jakby pkt które możesz sobie na coś przeznaczyć. Bo wyjściu w stadium F2P ceny mogą lekko się podnieść. End game bardzo fajny nie tak jak w d3 ze cały czas od nowa tylko po osiągnięciu "narazie" 60lvl zaczyna dropic mapy więcej na http://www.pathofexile.com/news/2012-06-26/dev-diary-maps
o7
[VIDE] Herezja:
Wygląda na to, że PoF może bardzo szybko zdetronizować produkt Blizzarda. Pytanie kiedy wyjdzie ostateczna wersja?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej