Forum Gry > Inne gry

Path of Exile

<< < (3/18) > >>

Szakal:
@Herezja tak pykam od maja 2011r. Open Beta rusza gdzieś w grudniu. Wtedy tez ma wejść PvP.
Gra jest o niebo lepsza od D3.
Skili od groma http://i952.photobucket.com/albums/ae8/Prrowlesis/PoETree.png

Edit.

Warto kupić Donate za 25$. Wtedy dostaje się 250pkt. 10pkt to 1 zakładka w inventory.
I dla love boy D3 w PoE donate będzie tylko na eee pen graczy. Żadnych bonusów do exp/dmg/itd.

[VIDE] Herezja:
Jak już pisałem od kilku dni się bawię na kluczu kolegi.
Pierwsze wrażenie pozytywne ale ... (i tu kilka punktów co warto byłoby zmienić).

1. Nieczytelna mapa.
2. Problemy komunikacyjne. Brak możliwości tworzenia osobnych okien np na rozmowy prywatne (wszystkie rozmowy w jednym miejscu).
3. Przydałoby się stworzyć coś na wzór AH w D3 czyli możliwości bezproblemowej kupna i sprzedaży dropu.

Jeśli sobie coś przypomnę to dopisze. Swoją drogą Szakal może jakoś się zgadamy w grze?

[CBIRR] Soobocz:
To trzeba coś kupić aby zagrać w bete ?
Jak tak to ja dziękuje. Jakieś popolupo, żeby za niedokończoną grę płacić.

[VIDE] Herezja:
Opłacasz możliwość gry na becie to fakt ale te parę groszy to Twój czy mój wkład w jej zaistnienie po prostu.

GlassCutter:

--- Cytat: Herezja w Październik 19, 2012, 10:31:45 ---Opłacasz możliwość gry na becie to fakt ale te parę groszy to Twój czy mój wkład w jej zaistnienie po prostu.

--- Koniec cytatu ---
Fajnie to teraz wymyslili w przemyśle gier komputerowych, nie dość że nie płacą testerom, to jeszcze testerzy płacą im ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej