Forum Gry > Inne gry
Path of Exile
Szakal:
Cos jak blizz ;] jak będzie skończone. Ale nie ma co się spieszyć Open beta w grudniu wiec można będzie już grac pełna para i najlepsze ze po zakończeniu i przejściu na final nie będzie whipe postaci, a jedynie ew reset skill points.
o7
[VIDE] Herezja:
Ja kilka dni temu aktywowałem już swoje konto. Aktualnie mam koło 20 lev templarem i idę w tarczę + młot.
Jak by co może osoby grające aktywnie dodadzą się do znajomych co by w momencie wprowadzenia korpów ala gildii połączyć się bez problemu.
Mój nick to Pradziadek.
Chrzestny:
Witam!
Też dołączyłem do tej gry. Na razie gram Wiedźmą i póki co gra mnie wciągnęła.
Mój nick w grze: Chrzestna (tak żeby pasowało pod kobite ;) )
Mam pytanie jeszcze co do samej gry:
1. Od czego zależy reset lokacji? Bo miałem tak że po zwiedzeniu jakiejś lokacji i powróceniu do niej np po zdaniu questa zresetowała się i zresetowała się mapa.
2. Czy jest jakieś death penalty? Tzn. Czy traci się itemy po śmierci lub coś w tym rodzaju?
Pozdrawiam
Szakal:
1 Reset jest co 15min lub trzymając ctrl i klikając na przejście pokazuje się okienko do resetu.
2 W zwykłej lidze leci tylko exp. Na hardcore leci cala postać ;]
4 tyg do Open Bety ;]
Wihajster:
Standardowo są dwie ligi- hardcore i default- nie różnią się niczym poza death penalty- w default tracisz %expa w zależności od poziomu trudności na jakim jesteś- na pierwszym nic nie tracisz na merciless chyba 15%lvl'a ale lvl nigdy nie spada; w hardcore po zgonie lądujesz postacią w default lidze. Jakby ktoś potrzebował itemów czy kamieni to piszcie do 'Cox' :)
ps. ja bym postawił na 6tyg. do open
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej