Śmietnisko > Flamewar

Gh0st Division - Dyskusja

<< < (14/20) > >>

Colonel:

--- Cytat: DarkRising w Lipiec 25, 2012, 00:41:55 ---col chwyta się manipulacji tak jak kiedyś manipulował ludzikami z voodo - kapneli się i zostawili złego brodacza na lodzie
nadużywanie władzy przez tego typa to była cecha charakterystyczna - ktoś tu popełnił poważny błąd dając mu moda : P

--- Koniec cytatu ---

uzupelnij sobie profil...bo cie "źle dotkne"

Nitefish:
Imho przeginacie pałę bo Miltis nie zrobił nic wbrew zasadom gry. Rozumiem, że dla niektórych jest to niedopuszczalne ale:
- czy avoxing jest ok Cat?
- czy opierdalanie obcych posów jest ok Col?

Jeśli to dla Was nie jest złem to znaczy, że tak samo puknięcie korpowych kontraktów jest spoko. No nie chce być inaczej.

To, że niektóre korpy przyzwalają na avox, a na kradzież nie to kwestia przyjętych zasad. Co nie znaczy, że w EVE jest to niedozwolone. Tu jest wszystko dozwolone!

Np. ja nie strzelam do górników (nie licząc 2 przypadków bo nudno było) ale wszyscy moi koledzy z korpa to robią. To wybitnie moje widzi misie.

Soulscream:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 25, 2012, 02:53:51 ---Imho przeginacie pałę bo Miltis nie zrobił nic wbrew zasadom gry. Rozumiem, że dla niektórych jest to niedopuszczalne ale:
- czy avoxing jest ok Cat?
- czy opierdalanie obcych posów jest ok Col?

Jeśli to dla Was nie jest złem to znaczy, że tak samo puknięcie korpowych kontraktów jest spoko. No nie chce być inaczej.

To, że niektóre korpy przyzwalają na avox, a na kradzież nie to kwestia przyjętych zasad. Co nie znaczy, że w EVE jest to niedozwolone. Tu jest wszystko dozwolone!

Np. ja nie strzelam do górników (nie licząc 2 przypadków bo nudno było) ale wszyscy moi koledzy z korpa to robią. To wybitnie moje widzi misie.

--- Koniec cytatu ---

Dlatego ja wlasnie nie rozumiem na chuj ta cala spinka i nagonka.

Colonel:

--- Cytat: Soulscream w Lipiec 25, 2012, 06:32:15 ---Dlatego ja wlasnie nie rozumiem na chuj ta cala spinka i nagonka.

--- Koniec cytatu ---

podpowiem ci ^^

jurekiedi:
w sumie to i racja z tym czarownicami
cat se zaspokajał swoje ukryte pragnienia
inni sie podłaczyli bo fajnie i mamy nagonke :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej