Śmietnisko > Flamewar

Gh0st Division - Dyskusja

<< < (15/20) > >>

Rataxas:
sprawa jest jak dla mnie bardzo prosta - okazja czyni złodzieja - my też daliśmy się okraść w korpie na mniejsza kwotę i to przez kogoś kto z nami latał ponad rok czasu, cóż , eve sprowadza na ziemie bardzo szybko :)

myślę że tu napina powstaje z powodu że ktoś okradł korpa w którym siedzi Elyta Polskiego Cojmunity :D , albo przynajmniej tak oni sądzą.

Zresztą ja bym sie zbytnio nie przejmował centrala , shrekowania praktycznie sama , na palcach jednej ręki można policzyc osoby co daja konstruktywne wypowiedzi.

Chupacabra:

Miltis broń się :)

MiltisUmbrae:
Ehh nie chce mi się, i tak każdy wierzy w co chce.

Nawet jak coś napiszę co stawia mnie w zbyt dobrym świetle (czyli jako kogoś lepszego niż złodzieja) to cat czy inny bajkopisarz znowu nałga 20 linijek i tak w kółko.

Jak mówiłem kto mnie zna wie że kumpli nie okradam. IB to nie są moi kumple, a Polish community po tym co tu zobaczyłem, poza paroma osobami, mam głęboko w dupie. I prawdę mówiąc rozumiem graczy pokroju Rooka czy Teretalu którzy od tego community trzymają się na bezpieczną odległość.

EOT i proszę o zamknięcie topicu bo szkoda czasu na czytanie pieprzenia catów czy innych isenów.

Venzon 2003:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Lipiec 25, 2012, 14:38:03 ---Jak mówiłem kto mnie zna wie że kumpli nie okradam.

--- Koniec cytatu ---

Czy w RL ta zasada tez ci przyswieca?  ;D

Crux:

--- Cytat: Rataxas w Lipiec 25, 2012, 12:27:22 ---(...) Elyta Polskiego Cojmunity :D

--- Koniec cytatu ---
Czy istnieje według Ciebie coś takiego jak prawdziwa elita Naszego community? Jeśli tak czy mógłbyś wskazać nicki?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej