Śmietnisko > Flamewar

Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)

<< < (8/50) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: HammerSnake w Lipiec 29, 2012, 13:55:38 ---W tej całej sprawie w sumie trochę ciekawi postawa panów z Covenu. Zawsze się zarzekali, że g... ich obchodzi co się dzieje u rentierów czy petów, czy ludzie bocą itp, "oni nie będą się bawić w policjanta", a tu ktoś komuś buchnął parę b to nagle "nasz rentierski korp", pan Calvin musi oddać kasę, bo go zarekomendował. Brzmi to co najmniej dziwnie, patrząc na wcześniejsze deklaracje.Czyli to był jakiś rentierski korp, w którym trzymają alty ludzie z covenu, poza tak zwaną jurysdykcją policyjnej pały zarządu?
Tak mi się przypominają lfnowe taśmy prawdy.

--- Koniec cytatu ---

Megatech siedzi z nami na TS, to nasi koledzy. Sprawa tej kradziezy to ich wewnetrzna sprawa. Jak pisalem w pierwszym moim poscie w tym temacie, sam robie duzo gorsze rzeczy, wiec sam fakt kradziezy mnie nie razi - to taka gra. Natomiast smieszy mnie troche sposob w jaki zostalo to przeprowadzone, suma, ktora zostala ukradziona, oraz fakt, ze Miltis udawal kolege Calvina zeby sie dostac do megatechu :P Czyli po prostu brak stylu. Kolega Miltis mial prawo zrobic, to co zrobil, i kazdy ma prawo miec na ten temat wlasne zdanie, ja sie z tego smieje, niektorzy nim gardza (bo nigdy wczesniej przed Miltisem nikt nic nam nie ukradl), niektorzy sie ciesza bo nas nie lubia, a Tobie np przypomina to o jakichs tasmach LFN, i rowniez masz prawo snuc rozne daleko idace insynuacje smierdzace farmazonem - kazdy ma swoj rozum, i sam sobie oceni cala akcje, do tego sluzy to forum, zeby sie takimi roznymi opiniami wymieniac. Wiec Ty masz prawo snuc sobie teorie spiskowa, a ja mam prawo robic sobie z tego zarty ;)

W kazdym razie u kazdego ta cienka czerwona linia "rzeczy ktorych nigdy bym nie zrobil w grze" przebiega gdzie indziej, jeden nigdy by nie zgankowal nuba w highsecu, inny nigdy nie zhanbil by sie kopaniem, jeszcze inny kradzieza - i bardzo fajnie ze tak jest, dzieki temu mamy roznorodnosc postaw i prawdziwy sandbox. Ja nie mam problemow z kradzieza grubych B z wrogiego aliansu, ale raczej omijam Polakow, i napewno nie udawalbym niczyjego kolegi gadajac z nim po polsku, zeby go okrasc - nie wiem, czemu po prostu jakos by mi to nie lezalo. Podobnie awoxujac staramy sie omijac Polakow, akurat Kifuso mial pecha bo nie bylo nikogo innego w poblizu, a wczesniej brzydko na nas mowil na kanale zwanym Polish, wiec go pojechalismy, ale jak np kilka dni temu zachaczylismy z awoxerem o system korpa Bane Heavy Industries, to im darowalismy mimo ze byly tluste cele w przestrzeni - tylko i wylacznie dla tego, ze to Polacy, i nigdy nic nam nie zrobili, wiec czuli bysmy sie niezrecznie. Granica jest plynna, i kazdy ustala ja sobie sam. Gdyby Miltis dostal sie do megatechu nie proszac nikogo o protekcje, i ukradl tyle ile naprawde mogl, to pewnie nawet bym slowa nie powiedzial, chyba ze z niechetna pochwala. Niestety zrobil to po najmniejszej linii oporu, w bardzo zlym (moim zdaniem) stylu, i w dodatku polasil sie na jakies drobniaki, no po prostu kapiszon, i z tego sie smieje   :D

DarkRising:
to ile żeś ukradł i jaki masz wallet bo tak stopniujesz napięcie

Xeovar:

--- Cytat: HammerSnake w Lipiec 29, 2012, 13:55:38 ---W tej całej sprawie w sumie trochę ciekawi postawa panów z Covenu. Zawsze się zarzekali, że g... ich obchodzi co się dzieje u rentierów czy petów, czy ludzie bocą itp, "oni nie będą się bawić w policjanta", a tu ktoś komuś buchnął parę b to nagle "nasz rentierski korp", pan Calvin musi oddać kasę, bo go zarekomendował. Brzmi to co najmniej dziwnie, patrząc na wcześniejsze deklaracje.Czyli to był jakiś rentierski korp, w którym trzymają alty ludzie z covenu, poza tak zwaną jurysdykcją policyjnej pały zarządu?
Tak mi się przypominają lfnowe taśmy prawdy.

--- Koniec cytatu ---

Bardzo mi przykro ale nie odpowiadam za wypowiedzi kolegów z sojuszu, natomiast C0ven w żaden sposób nie jest zamieszany w jakiekolwiek rozliczenia strat poniesionych w tej operacji. To wewnętrzna sprawa okradzionego korpa, który z C0venem nie ma nic wspólnego, poza byciem częścią IB.

A że ileś osób z C0venu zostało źle zaskoczonych zachowaniem kogoś kto z nami latał to inna sprawa, ale proszę nas jako organizacji w tę akcję nie mieszać. Dziękuję.

PAwulonek:
Czy pseudo moderator potrafi wyjasnic co mu przeszkadzalo w moim wczesniejszym komencie ??

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: PAwulonek w Lipiec 30, 2012, 07:00:20 ---Czy pseudo moderator potrafi wyjasnic co mu przeszkadzalo w moim wczesniejszym komencie ??

--- Koniec cytatu ---

Chodzi ci o post o tresci "lol"?
Czy potrafisz wyjasnic, o co ci chodzilo w Twoim wczesniejszym poscie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej