Śmietnisko > Flamewar

Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)

<< < (9/50) > >>

Jabolex:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 29, 2012, 14:39:41 ---ale jak np kilka dni temu zachaczylismy z awoxerem o system korpa Bane Heavy Industries, to im darowalismy mimo ze byly tluste cele w przestrzeni - tylko i wylacznie dla tego, ze to Polacy, i nigdy nic nam nie zrobili, wiec czuli bysmy sie niezrecznie.

--- Koniec cytatu ---

Było u nas słychać o tym awoxerze...
W nagrodę cała korporacja (która go wpuściła) wyleciała z aliansu. Bo tak jest szybciej pozbyć się niechcianego gościa. I po "oczyszczeniu" powróciła.
Cóż kolejna producencka korporacja nauczy(ła) się bardziej starać przy rekrutacji :-)
Choć jak zły człowiek jest wystarczająco dobry, to i tak się wślizgnie...

Pozdrawiam
JM

PAwulonek:
A jak myslisz poprostu smiesza mnie bajki ktore piszesz ;)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: PAwulonek w Lipiec 30, 2012, 17:28:55 ---A jak myslisz poprostu smiesza mnie bajki ktore piszesz ;)

--- Koniec cytatu ---

Bardzo chetnie poslucham, o co Ci dkoladnie chodzi, jezeli tylko obie synapsy nadaza za procesem myslowym potrzebnym do zlozenia kilku slow we w miare poprawnym i zrozumialym zdaniu co Ty i Jurek myslicie, cos wiecej niz "lol" i "rejw srejw"

PAwulonek:
nie moj drogi poprostu smieszne jest, jak piszesz ze odpusciliscie awoxing Bane Heavy Industries bo to nasi rodacy  ;D ,a dobre 2-3 miesiace temu jak vide opuscilo coven i anulcia zostawila customsy w t-8 ktore mimo zalatwienia przez zaka ich odsprzedania ,coven ochoczo zaoral bo bidula chciala 10mln za customa wiecej niz cena jita

kojazy ci sie to z czyms bo mi z

http://pl.wiktionary.org/wiki/podwójna_moralność

;D

MiltisUmbrae:
No sorry Cat, ale na Twoje teksty po prostu nie warto odpowiadać w inny sposób - bo wiesz - to co piszesz to jak dla mnie bajki takie do poczytania w chwili wolnego czasu, a jak przechodzisz samego siebie w tym bajkopisarstwie to nie pozostaje napisać nic innego niż lol :)

I poza tym rejw srejw - no tutaj Rave będę bronił bo ty i tolek-trolek to nie Rave, jest tam kilka naprawdę w porządku osób z którymi latałem - to raz.

Dwa - czego się przyczepiłeś do Jurka, który się tutaj w ogóle nie udziela ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej