Śmietnisko > Flamewar

Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)

<< < (36/50) > >>

akira akawa:
hehh te święte oburzenie "polaczkiem" jest  przezabawne . Wpiszcie sobie w wyszukiwarce tu na forum "ruscy" "ruskie" "kacapy". Setki postów i nikt nie piszczał że hańba , jak tak można, gdzie jest moderator?!
Ale polaczek już uwiera :)
Hipokryzja is a bitch

Soulscream:

--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Sierpień 08, 2012, 18:41:54 ---hehh te święte oburzenie "polaczkiem" jest  przezabawne . Wpiszcie sobie w wyszukiwarce tu na forum "ruscy" "ruskie" "kacapy". Setki postów i nikt nie piszczał że hańba , jak tak można, gdzie jest moderator?!
Ale polaczek już uwiera :)
Hipokryzja is a bitch

--- Koniec cytatu ---

Wypraszam sobie, ja zawsze mowilem, ze ruskie to so piergi :). Zreszta wystarczy troche poszukac :).

MiltisUmbrae:
Znajdź mi ruska na tym forum, nie udało się prawda - ciężko żeby ktoś kogo nie ma się przyczepił.

A teraz uwaga, znajdź jakiegoś Polaka na tym forum - udało się ? No popatrz.

Jak to się mówi czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. A jak widzą to masz swięte oburzenie, pominę fakt że ruskie to Rosjanie po rosyjsku więc też nie wiem o co się czepiać.

Soulscream:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Sierpień 08, 2012, 20:07:51 ---Znajdź mi ruska na tym forum, nie udało się prawda - ciężko żeby ktoś kogo nie ma się przyczepił.

A teraz uwaga, znajdź jakiegoś Polaka na tym forum - udało się ? No popatrz.

Jak to się mówi czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. A jak widzą to masz swięte oburzenie, pominę fakt że ruskie to Rosjanie po rosyjsku więc też nie wiem o co się czepiać.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiscie, ze jest bo nazywajac ruskiem obywatela rosji jest to obrazliwe. Tak samo jak ktos z zagranicy nazwie Cie przyslowiowym "polack". Pasywna agresja. To, ze kogos nie ma na forum to nie znaczy, ze trzeba powielac stereotypy i potegowac ksenofobie.

Skeer:
Mnie się też nie podoba rzucanie na prawo i lewo ruskami.

A najgorszy wstyd był podczas Euro, gdy "ruską kurwę" można było wręcz uznać za polski hymn narodowy  :-[

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej