Śmietnisko > Flamewar

Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)

<< < (35/50) > >>

DarkRising:

Soulscream:

--- Cytat: KiFuso w Sierpień 08, 2012, 13:59:16 ---Z reguły na forach nie pozwala się na flejma.. ale tutaj jest inaczej. Dla dobra społeczności i czystości atmosfery w danej grze takie wątki powinny być kasowane, ale central 'istnieje' dzięki flejmom bo zapewne jak jakiś się rozkręci to oglądalność rośnie przynajmniej o 100%.

--- Koniec cytatu ---

Bullshit. Eve jako gra pvp, ktora zbiera obozy graczy zawsze bedzie gra ktora wyzwala jakies tam emocje. Tak jest od zawsze. Watki o wojnach sojuszy czy tudziez korporacji czy jakies inne tam dramy zawsze konczyly we flejmie. Taka natura tej gry.

KiFuso:

--- Cytat: Soulscream w Sierpień 08, 2012, 14:11:37 ---Bullshit. Eve jako gra pvp, ktora zbiera obozy graczy zawsze bedzie gra ktora wyzwala jakies tam emocje. Tak jest od zawsze. Watki o wojnach sojuszy czy tudziez korporacji czy jakies inne tam dramy zawsze konczyly we flejmie. Taka natura tej gry.

--- Koniec cytatu ---

Emocje nam towarzyszą wszędzie, ale czy tam gdzie emocje to musi być flejm i niepoważne wyzywanie się? Raczej nie. Bardzo słaby argument.

FN:

--- Cytat: KiFuso w Sierpień 08, 2012, 14:18:14 ---Emocje nam towarzyszą wszędzie, ale czy tam gdzie emocje to musi być flejm i niepoważne wyzywanie się? Raczej nie. Bardzo słaby argument.

--- Koniec cytatu ---

Latasz machem  za jakieś hmm, no 5-6B zabija cię bombmber po stacklowaniu przez avo, km trafia do odpowiedniego działu na tym forum jestem ciekaw twojej reakcji ale niech zgadnę, flejm rozpocząłby się tekstem że ktoś nie umie nic zabić bez avo ??  ;D

Soulscream:

--- Cytat: KiFuso w Sierpień 08, 2012, 14:18:14 ---Emocje nam towarzyszą wszędzie, ale czy tam gdzie emocje to musi być flejm i niepoważne wyzywanie się? Raczej nie. Bardzo słaby argument.

--- Koniec cytatu ---

Wszystko zalezy od kontektsu i kwestia tego co uwazasz za niepowazne wyzywanie sie. Mnie kolo dzyndla lata jak kto mnie nazwal lub za kogo mnie uwaza. To jest gra i trzeba umiec brac wszystko przez ten pryzmat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej