Śmietnisko > Flamewar

Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)

<< < (37/50) > >>

Nitefish:
Bo "ruska kurwa" = "rosyjska kurwa" więc jak się okazuje słowo rusek nie jest obraźliwe. Ważne są intencje użycia oraz dodatki.
Dla mnie słowo "rusek" brzmi po prostu sympatycznie, czy jestem zły?

Soulscream:

--- Cytat: Nitefish w Sierpień 08, 2012, 22:31:53 ---Bo "ruska kurwa" = "rosyjska kurwa" więc jak się okazuje słowo rusek nie jest obraźliwe. Ważne są intencje użycia oraz dodatki.
Dla mnie słowo "rusek" brzmi po prostu sympatycznie, czy jestem zły?

--- Koniec cytatu ---

Nazywanie kogos ruskiem jest obrazliwe i jest to rowne temu jak ktos nazwie Ciebie polaczkiem. Uprzedzeniom i ksenofobii mowimy nie.

zenekburczymucha:
Panowie gówno mnie obchodzi co uważacie za obraźliwe czy nie , nie po to ktoś się trudził by dojebać drugiemu żeby teraz dostać opierdol za coś co mu wyszło .
Wcześniej była zasada że kilku może rzucać błotem , reszta nie - i to mnie wkurzało , teraz każdy może rzucać błotem i to się nie podoba zazwyczaj tym "zasłużonym " z większym stażem ..
Nie lubisz takiej lektury ? kto ci każe to czytać ? nie wiedziałeś ze we flejmie jest gówno i błoto ? to już wiesz i spadaj jak ci się nie podoba .
Są zasady "że nie ma zasad" i jest sprawiedliwie - każdy kto coś napisze może dostać rykoszetem w ryj - jeden za chamską wypowiedź inny za wywlekanie starych baśni inny za proPVPbajkę na gejcie ,
najbardziej wkurzają mnie świętojebliwi co sami ciągną dalej ale w "kulturalnej postaci " . Jednego urazi słowo polaczek , drugiego noob albo kerbir - a tych ostatnich używali tu wszyscy i ci chamowaci i te bardziej kulturalne chamy ale oni wiedzą najlepiej co można a co nie .
Najgorsze że  mogli gościa zlinczować publicznie i na śmiesznie za faila z pomyłką osoby ale nieee oni wykażą wyższą kulturę i się dopierdalają o głupie słowo które jest chyba najmniej obraźliwe w określeniach Polaków używanych przez innych .
Przez takich polaczków powstają właśnie takie określenia ....wy tępe chuje .

--- Cytat: Skeer w Sierpień 08, 2012, 21:01:58 ---Mnie się też nie podoba rzucanie na prawo i lewo ruskami.

A najgorszy wstyd był podczas Euro, gdy "ruską kurwę" można było wręcz uznać za polski hymn narodowy  :-[

--- Koniec cytatu ---
A wiesz w jakich okolicznościach powstał "gest Kozakiewicza" ty wypięta pizdo?

Na koniec zadanie domowe - przejrzyj obcojęzyczne fora i poszukaj określeń Polaków mocno się zdziwisz ty xenoimbecylu .

Hastrabull:
kolega powyzej takze 48 godzin odpoczynku. kto nastepny

SokoleOko:
Tbh, nieźle się ubawiłem - Zenek błysnął talentem jak nie przymierzając feldfebel z "CK Dezerterów" albo SGT Hartman z "Full Metall Jacket" :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej