Śmietnisko > Flamewar
Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)
FN:
--- Cytat: Kamel w Sierpień 08, 2012, 13:13:25 ---Btw moderatorzy coraz bardziej widzę pobłażliwi są , ja kiedyś za napisanie "Polaczek" dostałem indywidualne upomnienie i mój post został zmodernizowany... pffff
--- Koniec cytatu ---
Paaanie, globalizacja.. ;)
Soulscream:
--- Cytat: Kamel w Sierpień 08, 2012, 13:13:25 ---Btw moderatorzy coraz bardziej widzę pobłażliwi są , ja kiedyś za napisanie "Polaczek" dostałem indywidualne upomnienie i mój post został zmodernizowany... pffff
--- Koniec cytatu ---
Moderacja nie polega by stac nad kazdym z pala i go napierdzielac po glowie tym bardziej jak cos znajduje sie we flamewar.
DarkRising:
no właśnie...
gdzie jest główny administrator tego forum
FN:
--- Cytat: DarkRising w Sierpień 08, 2012, 13:45:49 ---no właśnie...
gdzie jest główny administrator tego forum
--- Koniec cytatu ---
szuka noża do "kastrowania baranów" który wyjebałem do studzienki kanalizacyjnej po tym jak wypadł z rąk Colonelowi mi pod nogi ? 8)
KiFuso:
--- Cytat: Soulscream w Sierpień 08, 2012, 13:42:22 ---Moderacja nie polega by stac nad kazdym z pala i go napierdzielac po glowie tym bardziej jak cos znajduje sie we flamewar.
--- Koniec cytatu ---
Z reguły na forach nie pozwala się na flejma.. ale tutaj jest inaczej. Dla dobra społeczności i czystości atmosfery w danej grze takie wątki powinny być kasowane, ale central 'istnieje' dzięki flejmom bo zapewne jak jakiś się rozkręci to oglądalność rośnie przynajmniej o 100%.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej