Śmietnisko > Flamewar
Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)
Soulscream:
Ja pierdole poziom flame'a na tym forum spadl do takiego poziomu, ze czuje ze mi mozg sie kurczy po przeczytaniu kilku postow.
mpp:
--- Cytat: Soulscream w Sierpień 07, 2012, 18:09:25 ---Ja pierdole poziom flame'a na tym forum spadl do takiego poziomu, ze czuje ze mi mozg sie kurczy po przeczytaniu kilku postow.
--- Koniec cytatu ---
MGGG:
--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Sierpień 07, 2012, 17:31:15 ---o mamo zaczyna się jezusek umartwiający sie.. ( były pbn - tylko mi tu nie rageować że jade po pbn -bo nie jade- nic do pbn nie mam - której części zdania nie rozumiesz ?
mam pbn w dupie - po prostu w historii ma pbn wiec sie jorgnołem że polak
A dredy pbn'owi sie należały...
Jakieś jeszcze pytania panie "wiem lepiej co miałeś na myśli , nawet jak wcale nie miałeś na myśli ??
ps
zrobił z siebie idiote
bez względu czy na pbn czy nie
--- Koniec cytatu ---
Ależ tu nie chodzi o pbn, robienie z siebie idioty czy też dredy. Tu chodzi o Twoją ślepą agresję werbalna wobec Gaunta. Może dla Ciebie nazywanie kogoś "polaczkiem" to standard, ale dla zdecydowanej większości jest to określenie pogardliwe i bardzo pejoratywne. Znasz Gauta, że tak o nim mówisz, czy tylko pleciesz bezreflekcyjnie co Ci ślina na język przyniesie? Bo ja akurat miałem z Gauntem przyjemności latać w dwóch korpach i jest to jedna z najbardziej normalnych i pozytywnie nastawionych do innych osób w polskim community. A do "polaczka", czyli osoby zawistnej, zazdrosnej, małostkowej, chciwej itd. itp bardzo i to bardzo mu daleko.
Dla Twojej wiedzy i innych bezrefeksyjnych młodych durniów bez kszty świadomości kim są, dodam, że "Polaczkami" nazywali w latach 1939-1945 Polaków hitlerowcy jak im pakowali kule podczas ulicznych egezkucji. Na Twoim więc miejscu potulnie nakryłbym głowę uszami, opanował ślepą agresję i nie kompromitował się więcej.
ps. miłej lektury: http://pl.wikipedia.org/wiki/Polack
akira akawa:
Hehehhe - agresja werbalna :)
wobec kolesia który otwiera privy nieznanym mu ludziom by ich gnębić.
Co za chamstwo , poruta !
kamel:
--- Cytat: Gaunt w Sierpień 07, 2012, 13:49:47 ---każdemu może zdarzyć się pomyłka a chciałem sobie troche pognębić co Ty takiego strasznego? :-X
--- Koniec cytatu ---
ahahahahahahaha "pomyłka" Żauncik lepiej się przyznaj, że po grubym gibonie byłeś :D
Btw moderatorzy coraz bardziej widzę pobłażliwi są , ja kiedyś za napisanie "Polaczek" dostałem indywidualne upomnienie i mój post został zmodernizowany... pffff
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej