Śmietnisko > Flamewar
Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)
MiltisUmbrae:
Trzy sprawy.
Primo - może by wydzielić nowy flejm gdzie wszyscy będą mogli kłócić się czy c0ven dobry, czy niedobry, bo trochę chyba zjechali co poniektórzy z tematu.
Secundo - Xeo punkt 4 jest 2 razy.
Tertio - jak już przy c0ven jesteśmy. Xeo zawsze był przychylny inicjatywom które mogłyby rozruszać sojusz. FC to z niego nie jest, ale też nie można robić wszystkiego. Przez dobre parę lat ogarniał sojusz i mu się to chwali. A co do tego że robi to non profit to wystarczy na jego wtopy spojrzeć, nie ma bananowych fitów na statkach na które spokojnie mógłby sobie pozwolić gdyby podpierdalał ISKi z c0venowej kasy.
Inną sprawą jest że c0ven stracił na wartości, ma kilku dobrych pilotów o czym wspomniałem i tak naprawdę powoli staje się kerbirskim ally. Kto jest temu winny ? Ogół ludzi którym się nic kurwa nie chce. Nawet starym graczom że tak powiem najebało prądu w kitę, nigdy nie obciętą, ani nie przyciętą - siedzą liczą iski i czasem polecą coś zabić, a nawet wtedy nie potrafią wygrać z przeciwnikiem o podobnej czy nie daj boże większej sile ognia, co za czasów np. Garona nie było niczym niezwykłym.
W skrócie dla leniwych - Lubię i szanuję Xeo, że jako jeden z nielicznych nie zaczął się opierdalać i coś kombinuje żeby ruszyć ally, a c0venu w tej formi strawić się po prostu nie da bo to cień aliansu którym był kiedyś.
Kira Korpii:
--- Cytat: Xeovar w Sierpień 05, 2012, 14:49:38 ---
I wali mnie to czy mi wierzysz czy nie, gdyż ja wiem co robię i po co, i wiem ze nigdy nikogo nie oszukałem, do tej pory poza Tobą nie zdarzyło mi się pomylić w ocenie osoby której zaufałem ważnymi assetami. Jeśli tak trudno Ci uwierzyć że można robić coś non-profit to Ci bardzo współczuję.
--- Koniec cytatu ---
Wyjasnienie dla publicznosci: a) chodzi o tytana c0venu, ktorego pilotowalem i po zdenerwowaniu oddalem w sposob... macie i sobie wezcie z POSa(ale frajer)
b) odebranie przez PBN w momencie wyjscia z c0venu Dreadow i unikniecie pewnie wielkich rozliczen i dysput...
Mozemy sobie podyskutowac na te tematy :) Wybierz bramke.
Xeovar:
--- Cytat: Kira Korpii w Sierpień 05, 2012, 15:12:00 ---Wyjasnienie dla publicznosci: a) chodzi o tytana c0venu, ktorego pilotowalem i po zdenerwowaniu oddalem w sposob... macie i sobie wezcie z POSa(ale frajer)
b) odebranie przez PBN w momencie wyjscia z c0venu Dreadow i unikniecie pewnie wielkich rozliczen i dysput...
Mozemy sobie podyskutowac na te tematy :) Wybierz bramke.
--- Koniec cytatu ---
Po co ? to prehistoria, ludzie ktorych to mogloby interesowac albo nie graja albo maja w dupie. To ze roznimy sie w ocenie tych czynow to tez natura ludzka, a ja nie z pisu :P
Kira Korpii:
No i znowu ta mgla....
SokoleOko:
Kira, a co w końcu PBN z tymi dreadami zrobił? Dalej leżą w stain jako assetsy martwego corpa?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej