Śmietnisko > Flamewar
Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)
Gaunt:
--- Cytat: DarkRising w Sierpień 05, 2012, 13:58:18 ---szaraczki się zmieniają, trzon zostaje ten sam a szare eminencje które tam zyskały władze nigdy jej nie oddadzą bo nie grając już tak aktywnie nadal chcą ze swojego przedsiemwzięcia czerpać niekończące się profity.
gdybyście byli normalnym corpem/ally w ciągu tych kilku lat zmienilibyście miejscówke choć 2 razy, ale na to nie pozwalają wam szare eminencje które piją razem wódkę i zagryzają kiełbachą na wspólnym grilu.
jesteście ally które marnuje zwykłym graczom tylko czas i oby heiterów takich ludzi i takiego grania było jak najwięcej.
--- Koniec cytatu ---
chyba Ciebie coś boli, wyczuwam brak spełnienia się w EVE
dobrze rozumuje?
DarkRising:
masz rację szkoda na sprawy covenu i tym czym jest czasu.
ciekawe że praktycznie wszyscy starzy gracze mają na was głęboko wyjebane za przeproszeniem.
/ zle rozumujesz, mi jest bardzo bardzo dobrze, poprostu nielubie covenu /
Kira Korpii:
--- Cytat: Xeovar w Sierpień 05, 2012, 13:48:45 ---.... a C0ven za kilka miesięcy będzie obchodził 6tą rocznicę istnienia....
--- Koniec cytatu ---
LoL a mialem juz wczesniej odopisac na pytanie o logo i marke c0venu, ze bedzie ja trzymal Xeo, ktory bedzie mogl w 20xx roku oglosic x-lecie TRWANIA nawet jesli bedzie to jednoosobowy tworek :)
Dobre Xeo z tym ZERRREM iskow. Tylko ktore api bys nam tu udostepnil, tego oficjalnego konta z c0venu czy tych zarzadzajacych bocacym IB?
A btw ja jako bitterwet moge sobie nie grac, ale wiesz czasami zal patrzec na to do czego sie dopuszcza ... tam gdzies w odleglej galaktyce :)
zenekburczymucha:
Czyli podsumujmy :
13 maja wychodzi z ally vide
Coven proponuje im plusa ale go odrzucają
16 maja resetują altcorpa
19 dogrywają ostatecznie przekazanie customów
20 maja NIEDZIELA nic sie nie dzieje
21 reinforcuja nadal nieswoje customy
25 konczą customy
Pisałaś sama że dzień dwa przed oficjalnym wyjsciem vide z Coven słyszałas o zakusach na twoje customy . [czyli 11 albo 12 maja ]
Tylko idiota by liczył że ktos zostawi je w spokoju jak były ustawione na 15 % podatku - ciekawe czy przed wyjściem też był ustawiony dla altów na 15 % ?
[ocenzurowano]
Mogę dalej przytaczać argumenty ze jak ktos może być tak głupi i liczył na pobłażliwość i uprzejmość ze strony ludzi którym sie dojebało 15 % podatku ,
od których sie wyszło do innego ally bo są bee , nie chciało sie splusowac ale kurwa strzelac do neutralnych i opodatkowanych customów to skurwysyństwo ??
Ile czasu potrzeba na zniesienie podatku aby nie zaogniać sytuacji ? w 9 dni nie potrafiłaś tego zrobić ? Jestes tak nieufna ze bałaś sie przekazac customy bez kasy ? bo by cie okradli ? nie zapłacili ?
Myślę że chciałas na miły głosik nażreć sie jak najwięcej z podatku i z odsprzedaży [ tylko idiota stojąc pod scianą zawyża cenę ]
a ty wyszłaś z ally , przyjebałaś chory podatek i chciałać chorą cenę za cos czego nie mogłaś uratować w żaden sposób , byle tylko zrobić Covenowi w poprzek .
--- Cytat: Anulcia w Sierpień 04, 2012, 22:19:33 ---Po piąte:
Zakup customów przez Zakalve był ustalony - zaproponował mi nawet przelanie kasy - na drugi dzień mieliśmy zrobić transfer - to była niedziela - Zaku napiasł mi, że musi się wyspać i bedzie po dziewiątej. Niestety nie było go po dziewiątej. Później nie było mnie.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Anulcia w Sierpień 05, 2012, 08:10:35 ---[ 2012.05.19 20:36:20 ] Zakalve > a jutro o ktorej?
[ 2012.05.19 20:36:27 ] Anulcia > to nie jest takie praostre trzeba dla standow neutowcyhc kazdy curtosm ustawic
[ 2012.05.19 20:36:36 ] Anulcia > od rana
[ 2012.05.19 20:36:40 ] Anulcia > mmoze nawet o 7mej
[ 2012.05.19 20:37:00 ] Zakalve > Ja Ci wystarcze do tego?
[ 2012.05.19 20:37:16 ] Anulcia > nikogo nie potrzebuje
[ 2012.05.19 20:37:18 ] Anulcia > tylko troche czau
[ 2012.05.19 20:37:22 ] Zakalve > okej
--- Koniec cytatu ---
Czyli 19 maja w sobote umówiłaś sie że przekażesz customy na drugi dzień czyli w niedziele
20 maja to jest niedziela
--- Cytat: Anulcia w Sierpień 05, 2012, 08:10:35 ---Report: Customs Office at planet T-8UOF I has entered reinforced mode
From: CONCORD
Sent: 2012.05.21 16:43
--- Koniec cytatu ---
Zreinforcowali je w poniedziałek o godzinie 16.43 wiec albo je bili dobę albo zaczeli w poniedziałek
I tak możemy sie bawić bez końca , pokaż cos a ja pokaże twoje matactwa .
Cała drama dotyczy jakiś gównianych customów wartosci mniej niż 1 B ....
Jeden napisze ze nieudany bajt , drugi że hejtujesz nieudolnie a dla mnie to zwykła swinia jesteś .
Jak mamy mieć takich rodzynków w grze to niech idą w pizdu bo po małolatach to najgorsze gówno w każdej grze .
Może zrobimy drugi topik o tym co sie działo i dzieje w Covenie ? Mnie też interesuje dlaczego każdy pisze ze tam sie dzieja straszne rzeczy bo był i sam widział ale wtedy siedział cicho a rozgaduje sie i nagle staje sie uczciwy jak wyszedł , bądź go wyjebali .
I moze nadajmy rangę niektórym "Uczciwy po czasie "
[admin]Zważaj sobie waść. Najazdy personalne na Centrali nawet we flame niekoniecznie przejdą, zwłaszcza jak są w takiej formie jaką prezentujesz.
Doom[/admin]
Xeovar:
--- Cytat: Kira Korpii w Sierpień 05, 2012, 14:19:19 ---LoL a mialem juz wczesniej odopisac na pytanie o logo i marke c0venu, ze bedzie ja trzymal Xeo, ktory bedzie mogl w 20xx roku oglosic x-lecie TRWANIA nawet jesli bedzie to jednoosobowy tworek :)
Dobre Xeo z tym ZERRREM iskow. Tylko ktore api bys nam tu udostepnil, tego oficjalnego konta z c0venu czy tych zarzadzajacych bocacym IB?
A btw ja jako bitterwet moge sobie nie grac, ale wiesz czasami zal patrzec na to do czego sie dopuszcza ... tam gdzies w odleglej galaktyce :)
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, ja gram w tę grę bo lubię pomagać ludziom w tym żeby się dobrze bawili.
Myślę że oferta C0venu czyli:
1. miejsce gdzie jest nasz dom
2. refundacja statków
3. możliwość latania za fri jak się fcuje/pomaga
4. okolica do strzelania się i różni wrogowie
4. miejsce do racenia
w zamian za to żeby ktoś przyleciał i bronił naszych assetów oraz latał na pvp to chyba dobry deal. Nigdy nie jest idealnie, czasem lepiej, czasem gorzej, czasem mamy lepszych fc, czasem gorszych, ale robimy to co lubimy i staramy robić się to jak najlepiej.
I wali mnie to czy mi wierzysz czy nie, gdyż ja wiem co robię i po co, i wiem ze nigdy nikogo nie oszukałem, do tej pory poza Tobą nie zdarzyło mi się pomylić w ocenie osoby której zaufałem ważnymi assetami. Jeśli tak trudno Ci uwierzyć że można robić coś non-profit to Ci bardzo współczuję.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej