Śmietnisko > Flamewar
Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)
Lt Rook:
Mikker je ma ;D
Kira Korpii:
Mowiac szczerze trzymaly je osoby ktorym byly przypisane w c0venie na swoich charach... wiec ci ktorzy nie oddali mikkerowi jak zbieral pewnie nadal je maja...reszta jest wlasnie u niego :D
Wiem ze moje ostatnio strzelaly do c0venu bo zostaly w stain sprzedane :)
Xeovar:
Tytułem wyjaśnienia tylko dodam że w przeciwieństwie do tego co można wywnioskować z mojego posta nt. Kiry, to nie twierdze ze coś ukradł tylko ze w przypadku tytka zachował się nieodpowiedzialnie a w przypadku dreadow przekonywał Mikkera żeby zabrać dready bez pogadania z ally, bo że niby byśmy im nie pozwolili ich zabrać i był pośrednim sprawcą dramy zamiast pokojowego rozstania, czego zawsze żałowałem. Moim zdaniem by je dostali, bo się należały. To co z nimi się stało (czyli 0 użycia przez lata) to wyniki gorsze niż u nas :P nasze czasem odkurzamy i coś postrzelają :P
HammerSnake:
--- Cytat: Anulcia w Sierpień 04, 2012, 22:19:33 ---ściana tekstu
--- Koniec cytatu ---
o żesz....
Można te logi z locala zobaczyć?
Może ktoś jeszcze wytłumaczyć o co chodzi z tym podatkiem- czarna magia? :/
Chupacabra:
--- Cytat: zenekburczymucha w Sierpień 05, 2012, 14:46:57 ---I moze nadajmy rangę niektórym "Uczciwy po czasie "
--- Koniec cytatu ---
MAsakra :) Militis powinien być honorowym fundatorem:) lol ubawiłem się przednio
też nie lubię Covenu :), ale Coven ciągle jest w grze, w przeciwieństwie do tych co go tak bardzo nienawidzą i już nie potrafią się zalogować. Może "hejterzy" zwyczajnie boją się, żeby ich legenda nie prysła po spotkaniu z pierwszym lepszym nubem na gejcie :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej