Eve Online > NoobGarten

Dominix vs. Trasher

<< < (2/6) > >>

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: paslegolas w Lipiec 14, 2012, 12:33:29 ---Problem w tym, że BS mam na lvl5 ... - gość musiał mieć dużo wprawy - bo armor w szczytowym momencie zjadłem mu do połowy...

Co prawda miał kolegę co mu transferował z odległości capa - by mu prądu nie zbrakło. Ale i tak spodziewałem się że dronami go załatwię.

Nic to - od tej pory 5 x Warrior II w na pokładzie będzie gotowe...

--- Koniec cytatu ---
W jakim statku był kolega?

Doom:
A jak dzikersy nie pomogą to wyrzucasz dronki ec-300 lub ec-600 i jeśli zdążą odpalić cykl zanim je wyreza

Tak swoją drogą to co Ty na tym dominixie wozisz że byle trasher tank Ci łamie?

MrYogi:
Jak miał fit podobny jak sprzed 4 dni, to się nie dziwię :]

http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=13955747

SokoleOko:
Widziałem, ale szczerze mówiąc, bez różnicy.

Droneboaty są jednymi z najbardziej wymagających shipów pod kątem skilli. Praktycznie "All V or GTFO".

EDIT: teraz doczytałem, że masz BS na V... no to po prostu facepalm.

HammerSnake:

--- Cytuj ---fit tu nie ma nic do rzeczy.

--- Koniec cytatu ---
mhm

Szanowny kolega jest zszokowany, że nie dał rady desce mając bsa na 5, ale drony t1 i zamontowane grube berty.
Mimo podlinkowanego tutoriala nadal nie łapie w czym rzecz, bo pewnie nawet do niego nie zajrzał.

Inna sprawa, że gdyby miał cookie fit choćby załadowany z eve moona to ten trasher prędzej by wystrzelał całą amunicje niż by mu pancerz drgnął.

anyway
Niech ktoś mu po prostu wklei jakiś cookie fit, koleś wsadzi warriory t2 i gg. Nie ma co filozofować nad skillami all 5- facepalm.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej