Eve Online > NoobGarten

Dominix vs. Trasher

(1/6) > >>

paslegolas:
Witam

Pytanie skierowane tutaj... najwyraźniej jestem noobe bez skilla skoro niewielki niszczyciel rozwalił mi Dominixa.   :(

A wyglądało to tak.

Łąpnąłem go w Web.....
I przytrzymałem Warp Scramblerem.
Niestety zarówno 5x Wasp jaki i 5 x Beserker szybko wypadły z obiegu... - rozwalone przez artylerię.
Nie spodziewałem się małego gostka by stawił taki opór - co prawda Hybrydy miałem na daleki zasięg na pokładzie - a Trasher wybitnie 'close range'

Pytanko jest następujące. - Czy głównym problemem były za ciężkie (i za wolne) drony.

Jakie Hybrydy byście polecili przeciwko przeciwnikom klasy niszczyciela...

Pozdrawiam

HammerSnake:

--- Cytuj ---Pytanko jest następujące. - Czy głównym problemem były za ciężkie (i za wolne) drony.

Jakie Hybrydy byście polecili przeciwko przeciwnikom klasy niszczyciela...

--- Koniec cytatu ---
http://dl.eve-files.com/media/0910/eve-tracking101.swf

tomassz:
Na dominixa z hybryd nic bym nie polecił, a przyczną Twojej klęski był najprawdopodobniej brak light dronek. Przydałby Ci się jeszcze neut na hi-slocie.

SokoleOko:
Słowo klucz to tracking. Railguny to działa na long range, więc mają duży zasięg kosztem trackingu. Dodatkowo nakłada się na to mała sygnatura Thrashera vs. sig resolution dział BS-a.

Drony powinny go zeżreć, ale znów - najlepsze byłyby lighty (ciężej je zestrzelić i generalnie lepiej żrą małe cele). Podejrzewam, że nie masz jeszcze dronek T2, a i pewnie Gallente Battleship słabo wyskillowany (+10% do drone damage per level robi ogromną różnicę, podobnie jak skilli drone interfacing).

paslegolas:
Problem w tym, że BS mam na lvl5 ... - gość musiał mieć dużo wprawy - bo armor w szczytowym momencie zjadłem mu do połowy...

Co prawda miał kolegę co mu transferował z odległości capa - by mu prądu nie zbrakło. Ale i tak spodziewałem się że dronami go załatwię.

Nic to - od tej pory 5 x Warrior II w na pokładzie będzie gotowe...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej