Eve Online > NoobGarten
Dominix vs. Trasher
Doom:
Niemniej Sokół jednak zaczyna siew za bardzo napinać w swoim oburzeniu na to ze gracz ze stażem 2 lat nie wie takich podstawowych dla każdego pvpera rzeczy...
Fity na pyre:
pure pve (stary bo układałem go jako wzorzec dla kadetów zanim kilka nowych modulków sie pojawiło)
--- Cytuj ---[Dominix, New Setup 1]
Armor Kinetic Hardener II
Armor Kinetic Hardener II
Armor Thermic Hardener II
Armor Thermic Hardener II
Large Armor Repairer II
Large Armor Repairer II
Capacitor Power Relay II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Drone Navigation Computer I
Omnidirectional Tracking Link I
Drone Link Augmentor I
Dual 250mm Railgun II, Antimatter Charge L
Large Capacitor Control Circuit I
Hobgoblin II x5
Hammerhead II x5
Ogre I x5
Garde I x5
--- Koniec cytatu ---
Hardy w układzie dwa dwa na npc, moduły dronowe z mid slota w zależności czy sentry czy tylko latające drony (navi na hevisy, traking ak wolisz sentry)
teraz pewnie bym to zmienił na smg mod dronowy zamiast cpr i 2 cap recharge w med sloty
lkasprzak:
--- Cytat: paslegolas w Lipiec 14, 2012, 13:23:51 ---Prawdę mówiąc z PVP to w EvE za dużo do czynienia nie miałem. Przyznaję bez bicia. A może raczej już po i to nie jednokrotnym :/
Co byście w takim razie polecili by założyć przeciwko takiemu niszczycielowi. Jeśli nie hybrydy to co byłoby lepsze.
Teoretycznie Drony EC - mogłyby mi uratować tyłek poprzez zerwanie locka - i powiecmy, że miałbym czas by zwiać.
Ale tu przecież chodzi by powalczyć i czasem wygrać. Dlatego też prośba o podpowiedź.
Jasne jest, że wielkie działa były też wielkim błędem. Małe na BS??!! - Lepsze śledzenie - mało DPS... więc średnie blastery...
Co jeszcze?
Zajrzał ale doświadczenia w PVP brak. no i co prawda przeciwnika nie doceniłem. Proszę więc o podpowiedzi.ac
A strzelał skubaniec - z 15 minut zanim mnie zjechał.
--- Koniec cytatu ---
DOMINIX
Gallente Battleship Skill Bonus: 5% bonus to Large Hybrid Turret damage and 10% bonus to drone hitpoints and damage per skill level.
Czyli reasumując - nie wkładasz innych dział na Dominixa niż Largowe Hybrydy - polecałbym Blastery. Na małe gówna rzucasz neuta + web + scram + małe drony (poleałbym Hobgobliny, jako że cel nie ma capa, jest zawebowany - Hobgobliny mają więcej dpsa). Staraj się ewentualnie zmniejszać transversal velocity poprzez zwiększenie dystansu od wroga, jedna latając dominixem vs małe gówna raczej Ci się to nie uda.
http://www.youtube.com/watch?v=QtOWDvHR5S0 - transversal velocity
Skeer:
2x neut, reszta 220mm AC i jazda z baiceniem :)
paslegolas:
Dziękować bardzo za wszelkie odpowiedzi :D...
A info o ostatniej wtopie zaraz załączę...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej