Śmietnisko > Flamewar
Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje
Ashri:
całe życie to ona chyba twoje barki lodu obsługiwała, jak jej się znudziło to przestałeś grać. :D
Paradocsic:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 09, 2012, 16:57:18 ---Morrin byl nawet kiedys w RAVE :) Zupelnie nie wiem, o czym mowisz, Morrin czesto siedzi z nami na TS wiec sie zapytam czemu nazywasz go zlodziejem i oszustem.
Brzmi to troche jak jakies Tasmy Prawdy, albo Czarna Teczka, dawaj bo nie wytrzymam z ciekawosci. Tylko zeby znowu sie nie okazalo, ze to jakis kapiszon z polisha
--- Koniec cytatu ---
No niestety to nie jest kapiszon polisha bo Morin był u nas w corpie wiec to info ze źródełka, ja nie będę ponownie nakręcał tematu wystarczy że powiem że próbował mnie wyjebać na kasę w rl a jak mu nie wyszło to z dnia na dzień spierdolił do Megatechu i tyle.
Ot cała Historia a zdania nie zmienię bo dokładnie sprawdziłem to co mówił i stek bzdur to mało powiedziane - nie wiem czy jest takim debilem i nie pomyślał że idzie na poczcie sprawdzić nadanie paczki czy jak nie ważne tak czy siak dla jest oszustem reszty epitetów nie poruszę bo i po co...
GlassCutter:
--- Cytat: [p]unct w Lipiec 09, 2012, 17:13:45 ---całe życie to ona chyba twoje barki lodu obsługiwała, jak jej się znudziło to przestałeś grać. :D
--- Koniec cytatu ---
Skończ gimnazjum, a do tej pory zawieś swoją działalność na forum. Naprawdę tak będzie lepiej dla wszystkich :)
SokoleOko:
--- Cytat: Paradocsic w Lipiec 09, 2012, 17:15:02 ---z dnia na dzień spierdolił do Megatechu.
--- Koniec cytatu ---
Ashri:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 09, 2012, 17:16:06 ---Skończ gimnazjum, a do tej pory zawieś swoją działalność na forum. Naprawdę tak będzie lepiej dla wszystkich :)
--- Koniec cytatu ---
dla ciebie napewno - kupowanie wazeliny to dość krępująca sprawa, kiepsko jak lista klientów i twoje zdjęcia wiszą na każdym rogu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej