Śmietnisko > Flamewar

Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje

<< < (8/30) > >>

Isengrim:

--- Cytat: [p]unct w Lipiec 09, 2012, 16:11:15 ---nie mam botów ale produkuję wazelinę - mam cię na liście klientów.

--- Koniec cytatu ---

Glass, ale Ci pojechal, normalnie w piety Ci poszlo.  ;D

A co do przyjmowania byle kogo, to nasi rentierzy maja liste blue rownie krotka, co c0ven, wiec moga sie ewentualnie awoxowac nawzajem. A majac awoxera w peciarni powiedzmy AAA mozna latac od Malpais do Delve (no dobra, w tej chwili Catch bo wojna jest :P).

Soulscream:

--- Cytat: Paradocsic w Lipiec 09, 2012, 15:25:08 ---Dzięki za rade ale nie skorzystam, po za tym chcąc mi dawać rady popracuj nad swoim textem również ;)
Jeśli chodzi o relacje to są tu osoby zasługujące na pełen szacun ale i są tacy co im się za wiele wydaje i takich opinie mam w głębokim poważaniu, bo na szacunek się pracuje a nie jedzie na Historii z przed eonów i myśli że nazwa ally wystarczy by wzbudzać szacunek ogółu.

--- Koniec cytatu ---

Że tak spytam, na głowe upadłeś ? Ja mam świadomość, że moje wypowiedzi nie zawsze sa ok ale nie zasłaniam się debilnym tekstem o dysleksji. Stary to jakie masz relacje personalne z jakąś osobą generalnie mało mnie interesują. Tutaj chodzi o ogół. Piszesz chujowo, chujowo będziesz traktowany przez resztę bo wyrabiasz sobie opinie jełopa. Jak Ci to odpowiada to trudno, Twój problem. Swoją drogą tą wypowiedzią jeszcze bardziej mnie utwierdziłeś, żeś ignorant i cokolwiek do Ciebie się powie to jak grochem o ścianę.

Paradocsic:
Chłopie huj mnie obchodzi co ty sobie o mnie pomyślisz, ani mnie to grzeje ani mierzi - a debilnym textem to może i ty się zasłaniałeś w szkole bo ci się nie chciało, ja walczę z tym całe życie i wkurwia mnie ignorancja takich ćwoków jak ty którzy mylą dysleksja z dysortografią i sorry ale na głowę to raczej ty upadłeś bo jak tobie się wydaje że ogół się tak przejmuje ortografią jak ty to idź zamknij się w swoim perfekcyjnym świecie i układaj wszystko i wszystkich w te szufladki których twój zasrany czerep jest pełen.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Paradocsic w Lipiec 09, 2012, 16:11:39 ---
wieś mówisz hmm czyżby mowa o o co poniektórych z Megatechu ? a no właśnie i Cat mi mówi o przyjmowaniu byle kogo ich pety łykają wszelkie gówno jak leci choć by Morin Verdo złodziej, oszust a trafił właśnie tam no tak faktycznie dobór jak cholera.

--- Koniec cytatu ---

Morrin byl nawet kiedys w RAVE :) Zupelnie nie wiem, o czym mowisz, Morrin czesto siedzi z nami na TS wiec sie zapytam czemu nazywasz go zlodziejem i oszustem.

--- Cytat: Paradocsic w Lipiec 09, 2012, 16:11:39 ---ta... szkoda że nie zostawiłem sobie maila gdy należeliśmy do inver brassu - dużo by opowiadać...

--- Koniec cytatu ---
Brzmi to troche jak jakies Tasmy Prawdy, albo Czarna Teczka, dawaj bo nie wytrzymam z ciekawosci. Tylko zeby znowu sie nie okazalo, ze to jakis kapiszon z polisha

Soulscream:

--- Cytat: Paradocsic w Lipiec 09, 2012, 16:55:44 ---Chłopie huj mnie obchodzi co ty sobie o mnie pomyślisz, ani mnie to grzeje ani mierzi - a debilnym textem to może i ty się zasłaniałeś w szkole bo ci się nie chciało, ja walczę z tym całe życie i wkurwia mnie ignorancja takich ćwoków jak ty którzy mylą dysleksja z dysortografią i sorry ale na głowę to raczej ty upadłeś bo jak tobie się wydaje że ogół się tak przejmuje ortografią jak ty to idź zamknij się w swoim perfekcyjnym świecie i układaj wszystko i wszystkich w te szufladki których twój zasrany czerep jest pełen.

--- Koniec cytatu ---

Ignorancja? Stary moja siostra ma dysleksję i z nią walczy całe życie. Z tym, że zauważono poprawę jak zaczęła dużo czytać i nigdy nie była leniem, który się zasłania kwitkiem. A jak myślisz, że ludzie nie zwracają uwagi na ortografię to ja gratuluje podejścia i braku szacunku do języka, który jest Twoim językiem ojczystym.  Wiesz mnie wkurwia jak jakiś debil wymachuje kwitkiem i ma wszystko w dupie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej