Śmietnisko > Flamewar
Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje
Paradocsic:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 08, 2012, 21:26:10 ---Dysleksja nie jest generalnie zielonym swiatlem to olewania przyszlego czytelnika. To w jaki sposob piszesz generalnie ma wplyw na relacje miedzy czytelnikiem, a autorem. Jezeli okazujesz lenistwo i ogolne posiadanie odbiorcow w miejscu gdzie swiatlo nie dochodzi to nie dziw sie, ze owe osoby zrownaja Ciebie z ziemia. Jezeli zalezy Ci na pozytywnych relacjach radzilbym troche wysilku Paradocsic.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za rade ale nie skorzystam, po za tym chcąc mi dawać rady popracuj nad swoim textem również ;)
Jeśli chodzi o relacje to są tu osoby zasługujące na pełen szacun ale i są tacy co im się za wiele wydaje i takich opinie mam w głębokim poważaniu, bo na szacunek się pracuje a nie jedzie na Historii z przed eonów i myśli że nazwa ally wystarczy by wzbudzać szacunek ogółu.
Ashri:
--- Cytat: Paradocsic w Lipiec 09, 2012, 15:14:11 ---Mówisz o ubarwionych anonsach to bardzo interesujące ... tak jak i ally z górnej półki adekwatnie do twojej wypowiedzi chyba nie chcesz mi powiedzieć ze zaliczasz do tej grupy coven co?
--- Koniec cytatu ---
no przecież coven na swoje pety i je hoduje, to jak można ich nie zaliczać do tej grupy?
panowie na włościach :-*, straszna wieś, ale jednak włości.
GlassCutter:
--- Cytat: [p]unct w Lipiec 09, 2012, 15:39:41 ---no przecież coven na swoje pety i je hoduje, to jak można ich nie zaliczać do tej grupy?
--- Koniec cytatu ---
Pokaż na misiu gdzie CAT dotykał twoje boty :)
Ashri:
nie mam botów ale produkuję wazelinę - mam cię na liście klientów.
Paradocsic:
--- Cytat: [p]unct w Lipiec 09, 2012, 15:39:41 ---no przecież coven na swoje pety i je hoduje, to jak można ich nie zaliczać do tej grupy?
--- Koniec cytatu ---
ta... szkoda że nie zostawiłem sobie maila gdy należeliśmy do inver brassu - dużo by opowiadać...
wieś mówisz hmm czyżby mowa o o co poniektórych z Megatechu ? a no właśnie i Cat mi mówi o przyjmowaniu byle kogo ich pety łykają wszelkie gówno jak leci choć by Morin Verdo złodziej, oszust a trafił właśnie tam no tak faktycznie dobór jak cholera.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej