Śmietnisko > Flamewar

Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje

<< < (6/30) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Albin w Lipiec 09, 2012, 14:31:02 ---Ale przynajmniej stać mnie zrobić self destructa mojego capitala bo już mi się już nie podoba  >:D

--- Koniec cytatu ---

....

Albo juz nic.

GlassCutter:

--- Cytat: Albin w Lipiec 09, 2012, 14:31:02 ---Ale przynajmniej stać mnie zrobić self destructa mojego capitala bo już mi się już nie podoba  >:D

--- Koniec cytatu ---
Swawolniak na kogo Ty wyrosłeś...

Albin:
Eee tam ,z tym capitalem to żarcik taki  ;).Chodzi mi tylko o to że jest tu tendencja że tylko pvp jest ok a reszta to samo zło.
Mnie też zdarza się lecieć na pvp,ale przeważnie mam dobrze w czubie - po trzeźwemu jestem pacyfistą  ;D
ps.
miło Glass że pamiętasz - mój pierwszy raz w 0.0 to twoja zasługa
O7

Paradocsic:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 08, 2012, 17:16:18 ---      Robimy to glownie dla kasy, tzn to taka forma zarabiania dla osob, ktore nie lubia kerbirzyc - jedni wola orac calymi dniami Haveny, inni wola zabic tlusta raciarke, jest duzo szybciej. Z waszych macharielow kasa poszla w calosci dla kadetow, i dostali chyba ok po 250 baniek, jak na start dla postaci zaczynajacej gre to calkiem sporo, takze chcielismy serdecznie podziekowac za wklad finansowy w rozwoj polskiego community, i wspomaganie poczatkujacych - naprawde milo z Waszej strony.
      Jednoczesnie pragne poinformowac, ze nigdzie nie "chełbimy się drogimi killami", pewnie jak zwykle czerpiesz swoje wiadomosci z polisha, naprawde nie warto tam siedziec skoro traktujesz wszystko cokolwiek ci tam ktos napisze na powaznie. Postanowilismy pokazac kadetom, ze da sie zarabiac bez orania pola, skubiac roznych kerbirow z aliansow z dolnej polki, poniewaz przez balagan tam panujacy maja oni blue status do ogromnej ilosci zupelnie przypadkowych korpow, do ktorych przy odrobinie sprytu mozna wrzucic nawet 10 szpiegow dziennie. Dzieki temu poznali w praktyce roznice miedzy korpem rentierskim, ktory skupia sie tylko i wylacznie na trzepaniu iskow w EVE, a korpem ktory przywiazuje wage do tego, z kim sie zadaje i czym zajmuje, i dzieki temu moze w przyszlosci beda z przymruzeniem oka czytac rozne ubarwione anonse rekrutacyjne takie jak Twoj i Twojego korpa, dostrzegajac oprocz superlatyw takze drugie dno. Takze jak widzisz, nasz op oprocz zarobkowego mial takze charakter dydaktyczny  ;)

Pozdrawiamy i do zobaczenia o/

--- Koniec cytatu ---

Cat muszę przyznać ze na polityka się nadajesz bo lejesz dużo wody wychwalając pod niebiosa swoje racje, propaganda jak się patrzy - szkoda że w tym tyle prawdy co i bujdy na resorach.

Corpy rentierskie mają swoje plusy i minusy jak wszystko w tej grze - minusem jest polityka + ale sam wiesz i zapewne przypadkiem ci to umknęło, że takie straty pokrywa w całości ally które wpuściło spy w swe szeregi, a że biorą do siebie kogo popadnie no cóż są bogaci stać ich na pokrywanie naszych jak to ująłeś tłustych raciarek, tak więc wszelkie podziękowania zasłużenie należą się rekrutacji corpów przyjmujących nie sprawdzone alty. Tym samym polecam ich waszej "gorącej"opiece.

Mówisz o ubarwionych anonsach to bardzo interesujące ... tak jak i ally z górnej półki adekwatnie do twojej wypowiedzi chyba nie chcesz mi powiedzieć ze zaliczasz do tej grupy coven co ? Proszę cię swoją classe już pokazaliście choćby w obronie eso jakiś czas temu tak więc nie obrażaj ally z górnej półki wytykając petom ich miejsce w szeregu bo w przeciwieństwie do ciebie i twego ego ja je znam i je akceptuje bo wiesz mi ten stan rzeczy odpowiada.

SokoleOko:

--- Cytat: Albin w Lipiec 09, 2012, 15:12:26 ---miło Glass że pamiętasz - mój pierwszy raz w 0.0 to twoja zasługa

--- Koniec cytatu ---

Wzruszyła mnie Wasza historia :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej