Śmietnisko > Flamewar

Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje

<< < (5/30) > >>

Jrkan:

--- Cytat: Albin w Lipiec 08, 2012, 18:50:14 ---
 a wiedzą kiedy kolejna transza ? z tego co wiem w corpie rentierskim mają to po 2 godzinach salvagu bez oczekiwania aż im "panowie " dadzą.żeby się bawić trzeba mieć za co.

O7

--- Koniec cytatu ---

Ja słyszałem, że w takich korpach zarabia się ponad 1b co 2 godziny. Latasz tylko z paska na pasek noctisem i zbierasz najlepszy dostępny salvage. Gdy wlatujesz na pasek 10 npcowych bsów robi selvdestruct, tak żebyś nie musiał liczyć na niczyją łaskę.

Soulscream:

--- Cytat: Pol Kent w Lipiec 08, 2012, 15:43:36 ---Mam dla Ciebie lepszy patent. Nie pisz postów. Wtedy nikogo nie będzie razić Twoja ortografia.  :P
Albo jak Ci to napisał Herezja pokonaj pokonaj lenia i używaj Opery/FF/etc. W dobie multitaskingu i pracy w okienkach to nie jest duże wyzwanie.  ;)

--- Koniec cytatu ---

Dysleksja nie jest generalnie zielonym swiatlem to olewania przyszlego czytelnika. To w jaki sposob piszesz generalnie ma wplyw na relacje miedzy czytelnikiem, a autorem. Jezeli okazujesz lenistwo i ogolne posiadanie odbiorcow w miejscu gdzie swiatlo nie dochodzi to nie dziw sie, ze owe osoby zrownaja Ciebie z ziemia. Jezeli zalezy Ci na pozytywnych relacjach radzilbym troche wysilku Paradocsic.

Nitefish:

--- Cytat: Paradocsic w Lipiec 08, 2012, 15:11:57 ---...
Urozmaicanie sobie życia pewnie dlaczego nie, zresztą i tak beknie corp/ally który przyjął takiego bt, co więcej takie "eventy" napędzają ekonomie gry - jednak dalej uważam że to nie jest pvp w znaczeniu tego słowa"strzelanie do kaczek" tak - pvp nie
...

--- Koniec cytatu ---

No i widzisz, ja uważam tak samo. Kampienia tez nie uwazam za pvp. Niemniej jednak czasami, dla urozmaicenia tak się robi. Ciekawe, ze Cat wspomniał o zarabianiu na tym kasy - w BUFU z łupów z raterów mamy refundy :P

Isengrim:

--- Cytat: Jrkan w Lipiec 08, 2012, 20:27:57 ---Ja słyszałem, że w takich korpach zarabia się ponad 1b co 2 godziny. Latasz tylko z paska na pasek noctisem i zbierasz najlepszy dostępny salvage. Gdy wlatujesz na pasek 10 npcowych bsów robi selvdestruct, tak żebyś nie musiał liczyć na niczyją łaskę.

--- Koniec cytatu ---

A ile przy tych 2 godzinach salvage'owania Noctisem jest zabawy, nie to co jakies tam nudne pefaupe.

Albin:
Ale przynajmniej stać mnie zrobić self destructa mojego capitala bo już mi się już nie podoba  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej