Śmietnisko > Flamewar
Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje
Goomich:
Doom, mówiłem, żeby tyle nie dawać od razu.
Ragen:
Ehhh, Paradocsic ja Ciebie chyba nie jestem w stanie zrozumieć, najpierw jeczysz i błagasz o bana, a jak sie powoli do tego zbliża to jest płacz i lament. Może Ty jesteś kobietą? :D [ no offence] :)
Paradocs1982:
--- Cytat: Ragen w Lipiec 10, 2012, 19:42:28 ---Ehhh, Paradocsic ja Ciebie chyba nie jestem w stanie zrozumieć, najpierw jeczysz i błagasz o bana, a jak sie powoli do tego zbliża to jest płacz i lament. Może Ty jesteś kobietą? :D [ no offence] :)
--- Koniec cytatu ---
Ponieważ ktoś się wbił mi na konto zmienił pasy i maila założyłem na ten 1 post nowe konto możecie je potem od razu zbanować wisi mi to :
Płakałem ? nie byłam ciekaw czy plotki krążące po eve na temat centrali się potwierdzą ... i wiecie co w 100 %
Jakie plotki ? że administracja jest stronnicza i nie warto tu siedzieć i się ogłaszać...
Myślicie że czemu tak mało kont już tu siedzi ? czemu forum umiera ?
Bo zamiast wszystkich traktować równo walicie + kumplom za każdy głupi docinek a - za byle nie pochlebną opinie, co więcej powiem wam że dostałem tu minusy choć by za posty które nie łamią regulaminu nikomu nie dowalają przytoczmy tu odp o antywirusie GZ panowie możecie mnie zapisać do grupy osób które nie chcą mieć z tym forum już nic wspólnego.
Życzę wszystkim powodzenia miłego trolowania i pyskówek.
Soulscream:
--- Cytat: Paradocs1982 w Lipiec 10, 2012, 20:14:54 ---Ponieważ ktoś się wbił mi na konto zmienił pasy i maila założyłem na ten 1 post nowe konto możecie je potem od razu zbanować wisi mi to :
--- Koniec cytatu ---
Spoko, najpierw dysleksja - teraz, że się ktoś na konto wbił. Idź już sobie, a dla Twojej informacji administracja się zmieniła i jest bardziej otwarta niż kiedykolwiek.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Paradocs1982 w Lipiec 10, 2012, 20:14:54 ---Ponieważ ktoś się wbił mi na konto zmienił pasy i maila założyłem na ten 1 post nowe konto możecie je potem od razu zbanować wisi mi to :
Płakałem ? nie byłam ciekaw czy plotki krążące po eve na temat centrali się potwierdzą ... i wiecie co w 100 %
Jakie plotki ? że administracja jest stronnicza i nie warto tu siedzieć i się ogłaszać...
Myślicie że czemu tak mało kont już tu siedzi ? czemu forum umiera ?
Bo zamiast wszystkich traktować równo walicie + kumplom za każdy głupi docinek a - za byle nie pochlebną opinie, co więcej powiem wam że dostałem tu minusy choć by za posty które nie łamią regulaminu nikomu nie dowalają przytoczmy tu odp o antywirusie GZ panowie możecie mnie zapisać do grupy osób które nie chcą mieć z tym forum już nic wspólnego.
Życzę wszystkim powodzenia miłego trolowania i pyskówek.
--- Koniec cytatu ---
To, ze sie tu wywnetrzyles ze swoich przemyslen i zrobiles z siebie dauna to oczywiscie wina tego forum, a to ze je opuszczasz swiadczy o tym, ze to forum umiera. Administracja daje ci minusy, ktos ci sie wlamal na konto, a bledy robisz bo masz dysleksje. Hell.Boy's to przodujacy korp, i nazwa nie zawiera bledu. Ye's of cour'se
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej