Śmietnisko > Flamewar
Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje
Paradocsic:
--- Cytat: Herezja w Lipiec 10, 2012, 12:02:05 ---Czy tylko mi nie ładują się te strony? Program antywirusowy je blokuje.
--- Koniec cytatu ---
Powaga ? mi się ładuje bez problemu - nod32 od 5 lat nie miałem virusa
Theronth:
--- Cytat: Herezja w Lipiec 10, 2012, 12:02:05 ---Czy tylko mi nie ładują się te strony? Program antywirusowy je blokuje.
--- Koniec cytatu ---
Mi Avast nie blokuje, ale nie nazwałbym tego programem antywirusowym :D
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: Theronth w Lipiec 10, 2012, 17:09:08 ---Mi Avast nie blokuje, ale nie nazwałbym tego programem antywirusowym :D
--- Koniec cytatu ---
Avast jest zawodny, pamiętam że korzystanie z noda32 było o tyle przyjemnie że w ogóle go nie zauważałem, wszystko chodziło bardzo płynnie, ale niestety jest płatny :/ . Teraz używam Microsoft Security Essentials(dobra marka) i jestem zadowolony :)
Soulscream:
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Lipiec 10, 2012, 17:49:10 ---Avast jest zawodny, pamiętam że korzystanie z noda32 było o tyle przyjemnie że w ogóle go nie zauważałem, wszystko chodziło bardzo płynnie, ale niestety jest płatny :/ . Teraz używam Microsoft Security Essentials(dobra marka) i jestem zadowolony :)
--- Koniec cytatu ---
150 zl na rok za solidny antywirus to nic.
Paradocsic:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 10, 2012, 18:12:55 ---150 zl na rok za solidny antywirus to nic.
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się - warto mimo wszystko.
hahaha - 74 no drodzy moderatorzy dowalcie jeszcze kilka minusków za te same posty co już wystawiłem ;)
jak miło jak teoria o stronniczości administracji tego forum się potwierdza - Podsumowując na do widzenia jesteście sami sobie winni że to forum zdycha śmiercią naturalną powodzenia z nowymi kontami ban do bana i nie ma forum a wy macie banana ;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej