Śmietnisko > Flamewar
Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje
Paradocs1982:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 10, 2012, 20:45:48 ---To, ze sie tu wywnetrzyles ze swoich przemyslen i zrobiles z siebie dauna to oczywiscie wina tego forum, a to ze je opuszczasz swiadczy o tym, ze to forum umiera. Administracja daje ci minusy, ktos ci sie wlamal na konto, a bledy robisz bo masz dysleksje. Hell.Boy's to przodujacy korp, i nazwa nie zawiera bledu. Ye's of cour'se
--- Koniec cytatu ---
Oj Cat tak się wysilałeś w temacie mojej ortografii, a ten post woła o pomstę do nieba - przypomnę ci o moim corpie jak już z całą resztą kumpli podwiniesz ogonek i dasz dyla do stain jak to macie w naturze gdy się robi gorąco.
Szacun dla starego c0venu - chłopaki mieli classe choćby na ten przykład Herezja.
A co do forum to popatrz na posty i osoby odp, jak wyciągasz odmienne wnioski to gratuluje.
Edit:
O mod już działa ;)
Ciekawe czy się ktoś faktycznie wbił mi na konto czy może baza danych forum z moim kontem miała tylko awarie ...
Paradocs1982:
Tak czy inaczej żegnam czule, po najeżdżajcie sobie jeszcze trochę na mnie i mój corp pewnie wam ulży, a admin da wam + do respectu. Gdyby to miało jakieś znaczenie ...
Colonel:
--- Cytat: nie ma i nie bedzie w Lipiec 10, 2012, 21:04:43 ---Tak czy inaczej żegnam czule, po najeżdżajcie sobie jeszcze trochę na mnie i mój corp pewnie wam ulży, a admin da wam + do respectu. Gdyby to miało jakieś znaczenie ...
--- Koniec cytatu ---
[gmod]lol bojó ! Użytkownicy dają +/- adekwatnie do odczuć jakie budzą w ich głowach twoje eseje [/gmod]
[gmod]Podaj nick postaci ingame w profilu[/gmod]
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: nie ma i nie bedzie w Lipiec 10, 2012, 20:57:53 ---Szacun dla starego c0venu - chłopaki mieli classe choćby na ten przykład Herezja.
Ciekawe czy się ktoś faktycznie wbił mi na konto czy może baza danych forum z moim kontem miała tylko awarie ...
--- Koniec cytatu ---
ok...
Doom:
--- Cytat: Mona X w Lipiec 10, 2012, 19:34:37 ---Doom, mówiłem, żeby tyle nie dawać od razu.
--- Koniec cytatu ---
Nawet kurde iść napić sie ze znajomymi nie można żeby coś się nie stało na forum?
Ktoś mi streści co sie stało czy mam to wszystko przeczytać i rozliczyć rozmówców hurtem i na wagę?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej